Ce victorie! Rapid, lider cu o etapă până la final!

rapid
Rapid 2001 e aproape de titlu!

Premoniţiile se adeveresc! Rapid Bucureşti este la doar un singur meci de a deveni campioană municipală la juniori 2001! Ar fi o victorie fantastică pentru echipa lui Mihai Iosif şi acum totul stă la mâna Rapidului. Pentru că puştii noştri au bătut cu 3-0 în deplasare la ProTeam prin golurile marcate de Sabin Iosif (2) şi Cazan. Marea lovitură a fost însă înfrângerea fostului lider, Concordia Chiajna, 0-1, pe terenul lui Dan Chilom. Astfel, Rapidul a trecut pe primul loc cu un punct avans.

Rapid are un punct avans

Echipa lui Mihai Iosif trebuie să bată LPS Mircea Eliade în ultima etapă, pentru că şi Chiajna, mai mult ca sigur, o va învinge pe Arsenal Sport. Echipa de pe locul 10. Astfel, în acest moment, clasamentul arată în felul următor:

  1. Rapid Bucureşti 21 meciuri 16 victorii 1 egal 4 înfrângeri 65-20 49 puncte
  2. Concordia Chiajna 21 meciuri 16 victorii 0 egaluri 5 înfrângeri 86-12 48 puncte

Cine a jucat

Aşadar, Rapid stă doar la mâna ei! Iar pentru a completa acest material şi această zi de 23 aprilie, memorabilă pentru micii fotbalişti, vă prezentăm şi echipa aliniată de Mihai Iosif. Rapid: Velica – Sandu, Cazan, Bordei, Dumitrescu L. – Amet, Andreianu, Iosif, Lupaşcu -Dumitrescu A., Nițu. Au mai intrat: Jianu, Costache, Chitacu, Oprea, Țoia, Ionescu, Dop, Chiru, Baboi.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...