Fotbalul fără inimă e doar o alergătură după minge!

Rapid
Rapid 2001 a câştigat campionatul municipal

CAMPIONII RAPIDULUI. CEI MAI FRUMOSI CAMPIONI DIN PREZENTUL TERIBIL AL GIULESTIULUI.

Velica, Sandu, Cazan, Bordei, Dumitrescu, Amet, Chitacu, Andreianu, Iosif, Lupascu, Dop, Costache, Oprea, Ionescu, Dumitrescu, Nițu, Țoia, Baboi, Chiru, Jianu.

Antrenor: MIHAI IOSIF

Vestea a cazut precum o raza de soare dintr-o dimineata de sambata amenintata de nori.

Clubul „fantoma” si „ilegal inscris in competitie” nu doar ca domina competitia de seniori cu o echipa extrem de tanara, dar a castigat aurul si la juniorii de 15-16 ani!

Pentru cineva care a lipsit din mijlocul evenimentelor in toate aceste luni, din august 2016 si pana azi, aceasta stire e demna de un loc al nebunilor.

Dar ce altceva e Rapid, daca nu un loc in care nebunia se tine de mana cu speranta si cu iubirea grava?

Ce altceva e Rapidul zilelor noastre, aceasta fata parasita de unii dintre barbatii curajosi ce o curtau in urma cu 11 ani si ii jurau dragoste eterna?

Cu toate acestea, nimeni nu a putut opri tot ce s-a intamplat in acest timp. Rapidul domina seria a II-a a Ligii a V-a Bucuresti, luand-o de la capat in mod dureros, chinuitor si demn.

Am fost amenintati ca vom fi plesniti cu o shaorma intre ochi. Ni s-a spus ca echipa noastra nu e suficient de buna si ca in general, tot ce facem noi aici nu e la „inaltimea asteptarilor”.

Astazi, 29 aprilie 2017, copiii de 15-16 ani ai Rapidului au castigat Campionatul Municipal Bucuresti, depasind Academia Concordiei Chiajna, Progresul, Liceul Mircea Eliade si alte nume importante.

Sentimentele au contat mai mult decat numerosii bani publici.

Copiii Rapidului au depasit conditiile modeste pe care le ofera terenul Laromet si au aratat ca fotbalul fara inima e doar o alergatura dupa o minge.

Strigatul venit dinspre echipa de juniori a Rapidului, acest superb strigat de lupta anunta mobilizarea generala, asa cum clopotele din Moldova ii anuntau pe oameni sa isi ascunda copiii si femeile si sa iasa la lupta, pentru ca vin turcii!

Uneori suntem intrebati: “Cine sunteti voi? De ce sa venim alaturi de voi?”

Velica, Sandu, Cazan, Bordei, Dumitrescu, Amet, Chitacu, Andreianu, Iosif, Lupascu, Dop, Costache, Oprea, Ionescu, Dumitrescu, Nițu, Țoia, Baboi, Chiru, Jianu.

Antrenor: MIHAI IOSIF

Ei sunt eroii Rapidului. Ei sunt Campionii Capitalei Romaniei.

Ei formeaza o ravasitoare dovada ca poti avea toate lipsurile din lume, pentru ca daca ai buna credinta in suflet poti atinge maretia.

Acesti copii, impreuna cu colegii lor de la grupa de 17-18 ani, multi dintre ei formand Echipa Mare a Rapidului scriu versurile existentei visinii din prezent si pentru viitor.

Iar elementul comun este antrenorul MIHAI IOSIF, barbatul care nu a considerat Rapidul o fata prea urata si batrana pentru gustul sau. A iubit-o la sfertul de finala cu Steaua din UEFA, in 2006, o iubeste si acum. Iubirile adevarate sunt cele care iti marcheaza intreaga viata.

Pentru ei, oameni buni, pentru ei se merita sa veniti!

Rapid este Campioana!

29 aprilie 2017

Sursa: Socios Rapid 1923