Ionită şi Săpunaru aduc victoria Astrei!

Alexandru Ioniţă
Alexandru Ioniţă a plans la final.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Astra a jucat prost în prima jumătate din play-off. Însă echipa lui Marius Şumudică şi-a luat revanşa la Piteşti, cu CSU Craiova, în primul meci din retur. Giurgiuvenii s-au impus cu … şi datorită rapidiştilor. Alex Ioniţă a deschis scorul în chiar minutul 2, în timp ce căpitanul Cristi Săpunaru a marcat pentru 3-1, cu capul. Şi după o deviere a unui adversar. Al doilea gol al astralilor a fost marcat de Sergiu Buş.

Alex Ioniţă la al treilea gol în acest sezon

În urma acestei victorii, Astra rămâne pe locul 6 în play-off. Dar se apropie la un singur punct de CSU Craiova. Şansele ca Astra să îşi apere titlul sunt spre zero, dar chiar şi aşa, echipa lui Marius Şumudică se poate lupta pentru locul 3 în clasament. Alături de olteni, pe listă mai sunt CFR Cluj şi Dinamo. Următorul meci pentru Astra va fi acasă, la Giurgiu, împotriva CFR Cluj. Pentru Alex Ioniţă a fost al treilea gol în acest sezon.