Incredibil! Lovitură grea de tot pentru RB Leipzig

RB Leipzig
RB Leipzig are probleme cu UEFA

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Nou-promovata RB Leipzig are garantat un loc in primele patru dupa victoria cu 4-0 din meciul cu Freiburg. Este o performanta uriasa, comparabila cu titlul castigat de Leicester anul trecut in Premier League. Oficialii si jucatorii nu dau inca startul la petrecere. Motivul? Clubul nu poate sa joace in Champions League deoarece are acelasi proprietar ca Red Bull Salzburg, liderul detasat cu 15 puncte avans din campionatul austriac.

UEFA interzice Leipzig participarea in Champions League

UEFA interzice cluburilor controlate de aceeasi companie sa participe in aceeasi competitie. Totusi, conducerea clubului spera sa primeasca acceptul din partea UEFA pentru a intra in cea mai tare intrecere inter-cluburi, iar raspunsul va veni abia in iunie. „Acum, principalul obiectiv este participarea in Champions League. Vom incerca sa aparam locul 2 cu toata puterea noastra, dar participarea in competitie nu mai depinde de noi”, a spus antrenorul Ralph Hasenhuettl.

Sursa: sport.ro