EXCLUSIV / FC Rapid joacă în Anglia!

FC Rapid
FC Rapid a ieşit la încălzire!

Poveştile despre Rapid nu se mai termină. Pasiunea nici atât! Motiv pentru care, şase români din Marea Britanie au pus la cale un plan îndrăzneţ. Au făcut o echipă de fotbal… FC Rapid! Una de amatori, evident. Aceştia sunt rapidişti înfocaţi şi şi-au dorit să arate cumva acest lucru. Şi să se mândrească cu isprava lor. Mândria supremă este însă că pot juca în fiecare weekend, duminica, într-o ligă de amatori, în tricourile vişinii ale mult iubitei echipe de lângă Podul Grant. Miracolul vişiniu s-a înfiripat acum o lună. Momentan, doar mini-fotbal. Dar planurile sunt măreţe. Şi băieţii creativi cu vişiniul în sânge îşi doresc ca din sezonul 2017-2018 să intre în sistemul divizionar englezesc.

FC Rapid are şase stranieri!

Nu le va fi uşor, dar prima veste bună este că, începând de duminică li se vor mai alătura doi români. În total, lotul va ajunge la 14. Nu de alta, dar au nevoie şi de rezerve, după cum glumesc băieţii! Da, 14! Fiindcă pe lângă cei şase români şi cei doi care sunt aşteptaţi să se alăture FC Rapid, vişinii mai au şi şase… stranieri! Patru indieni, un spaniol cu nume de legendă, Raul, şi un portar rus. Cei şase nu ştiau prea multe de Rapid înainte. Dar prin pasiunea băieţilor noştri s-au molipsit repede de microbul vişiniu. Unde mai punem că indienii nici măcar nu au aflat încă faptul că Rapid a mers acum un an şi câteva luni în cantonament tocmai în… India!

Peste câteva luni ar putea juca în FA Cup

Proiectul este unul îndrăzneţ şi foarte frumos. Motiv pentru care echipa 1923.ro susţine cu entuziasm promovarea lui. De menţionat mai este că, în cazul în care băieţii vor reuşi din sezonul 2017-2018 să se înscrie în stufosul şi anevoiosul sistem divizionar englezesc, atunci vor avea drept de participare în FA Cup. Cea mai veche şi una dintre cele mai prestigioase competiţii fotbalistice din lume! În încheiere, pe lângă galeria foto pe care vă invităm să o urmăriţi, vă oferim şi o scurtă incursiune prin lotul de 12. Pe care FC Rapid de Anglia îl are „definitivat” în acest moment.

Lotul FC Rapid

Igor

Stelian Agapie Sandu

Misba Udin

Cristian Burdas

Ligiu Matache

Mihai Tache

Sadiqur

Marcel Matei

Taj

George Englez

Valentin Şerban

Raul

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required