Drept la replică al conducerii Rapid Bucureşti

rapid
Rapid a emis un drept la replică prin intermediul conducerii

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

DREPT LA REPLICA – AFC RAPID BUCURESTI, 27 APRILIE 2017

In urma cu 7 ani, Eric Schmidt declara pentru The Wall Street Journal: “Eu cred că, de fapt, cei mai mulţi oameni nu vor ca Google să le răspundă la întrebări, ci aşteaptă ca Google să le spună ce ar trebui să facă în continuare.”

Astazi, rapidistii sunt precum un om indragostit, dezamagit si care totusi iubeste in continuare la nebunie ideea de a iubi. Ziaristii cunosc faptul ca unii rapidisti asteapta sa apara cineva care pe modelul asteptat de la Google sa le raspunda la intrebari. Sa le arate documente, sa ii lumineze si sa le spuna un lucru pe care il vad si singuri zi de zi: cine e Rapidul.

Astazi, 27 aprilie 2017, s-a intamplat un lucru ciudat. Domnul Decebal Radulescu a publicat in Gazeta Sporturilor un articol in care a afisat o evidenta neglijenta fata de starea reala a lucrurilor care se desfasoara in prezent la Rapid.

In articolul intitulat: “EXCLUSIV „Bombă” în Giulești! Revine Copos?! Planul pus la cale de „Vamă” să preia Rapidul: „Aveți două lucruri de făcut”, domnul Radulescu afirma ca Dinu Gheorghe are un plan impreuna cu Florin si Costin Manea pentru a prelua clubul AFC Rapid “de la George Copos” si impreuna cu el si “palmaresul Rapidului”.

Domnilor, desi oamenii care s-au constituit in grupari adverse proiectului AFC Rapid Bucuresti ne-au acuzat in mod constant ca suntem “fantome”, “inscrisi ilegal in competitie” si “doritori de afaceri”, noi ii respectam pe toti rapidistii.

Din acest motiv, desi articolul pune AFC Rapid in lumina detinatoarei palmaresului fara drept de tagada, exista lucruri in viata mai importante decat sa castigi intotdeauna si cu orice pret.

Dragi rapidisti, da, avem acte care ne fac sa dormim linistiti noaptea atunci cand vedem ca se construieste aceasta vanatoare a palmaresului. Avem documente certe care ne dau dreptul sa fim clubul continuator al Marelui Rapid.

Dar noi nu ne-am nascut ieri si desi unii spun despre noi ca urmarim “profitul”, la 27 ani de la caderea comunismului, noi va reamintim tuturor faptul ca am fost primul club inscris in competitie in numele Rapidului, in vara anului 2016. Si ca am invitat toti rapidistii sa ni se alature inca de pe atunci.

De asta, indiferent de simpatia ori antipatia dumneavoastra fata de noi, nu ne permitem sa afirmam ca situatia care trebuie reglata in urma lichidarii vechii societati este deja reglata. Va fi poate solutionata in instante, vor mai trece poate cativa ani. Asta ramane de vazut.

Noi stim sigur in acest moment ca documentele pe care le detinem sunt de o valoare extrem de mare. De asta nu putem spune ca suntem surprinsi atunci cand asupra noastra se lanseaza atacuri din diverse directii.

E momentul sa afirmam raspicat niste lucruri.
La Rapid nu se va mai veni dupa cum va dori oricine. In conducerea clubului Rapid nu se va mai intra dupa bunul plac al unuia sau altuia.
Cine doreste sa sprijine Rapidul are posibilitatea sa se inscrie in SOCIOS RAPID 1923. Singura Asociatie de tip Socios a suporterilor rapidisti care nu s-a gandit vreo secunda sa ne lase la greu ori sa ne imparta cu altii.

Parteneriatul dintre aceste 2 entitati, clubul de fotbal, AFC Rapid Bucuresti si asociatia suporterilor, SOCIOS RAPID 1923 ne-a ajutat sa facem fata unor vremuri teribile. In care am ajuns in ultima liga a tarii, parasiti de catre cei care dansau pe mese la succesele noastre din urma cu 11 ani. Perioada in care AFC Rapid Bucuresti juca sferturi de finala in Cupa UEFA.

Oamenii din SOCIOS RAPID 1923 sunt din diverse clase sociale, cu diferite niveluri ale venitului lunar. Pe ei nu i-a interesat daca in acest Socios intra romani sau tigani, daca intra oameni de afaceri sau truditori cu ziua. Ei dau lunar din putinul lor pentru ca Rapidul sa existe, adevaratul obiectiv al fiecarei vechi familii de rapidisti.

Din acest motiv, domnule Decebal Radulescu, nu ati fost fair play in articolul dumneavoastra de astazi. Nu ati fost corect fata de acesti oameni si nu ati fost corect nici fata de noi, conducerea clubului AFC Rapid Bucuresti. Pe care nici macar nu ati incercat sa o contactati inainte de publicarea acestui articol. Si careia, din pacate, nu i-ati raspuns la telefon pe intreg parcursul zilei, dupa publicarea articolului.

Va respectam, pentru ca sunteti un ziarist cu experienta. Cerem la randul nostru respect.

Google nu ne va spune cine e Rapidul. Doar inima noastra o poate face. Inima este cea care aduce mii de oameni la un meci de Liga a V-a, la Rapid. Inima este cea care ne da nebunia de a organiza meciuri in nocturna, din bugetul nostru redus de la acest nivel.

Inima Rapidului este tinuta in viata de suporterii sai. Va invitam alaturi de noi sa scriem istorie pentru Rapid!

CU STIMA,
CONDUCEREA AFC RAPID BUCURESTI

2 COMENTARII

  1. Nu-ti impune nimeni sa contribui cu bani pentru AFC RAPID! Vino la meciuri! Rapidul pe care il iubim e o echipa de fotbal, nu una de avocati si directori etc…

  2. POATE CA LIPSA DE INFORMATII REFERITOARE LA SITUATIA FINANCIARA A AFC RAPID , LA ORA ACTUALA CREEAZA SUSPICIUNI . SUNT UNUL DIN FANII RAPIDULUI ,DAR AM RETINERI PENTRU A CONTRIBUI CU BANI PENTRU AFC RAPID