Cătălin Bărbălău, rapidistul lunii martie!

Rapid
Cătălin Bărbălău este golgheter la Rapid

Votarea s-a terminat! Iar Cătălin Bărbălău devine primul fotbalist rapidist, din septembrie 2015, de când a început concursul, care obţine premiul lunar! Voi l-aţi ales! Bărbălău s-a remarcat în luna martie prin cele cinci goluri marcate. A dat patru cu Galaxia şi unul cu CS Dinamo. Toate pe Giuleşti. Paradoxal, cel cu greutatea cea mai mare a fost ultimul menţionat. Care a fost şi cel mai frumos.

Alex Petre, arma secretă

Pe locul doi a venit Alex Petre. Un atacant pe care Mihai Iosif s-a bazat de câte ori a venit de pe banca de rezerve. Petre a marcat opt goluri pentru Rapid în nouă meciuri jucate, fiind cel mai eficient dintre cei care nu sunt de regulă în primul 11! Alex a marcat de trei ori în luna martie. Toate golurile în poarta celor de la Galaxia. Două în deplasare şi unul pe stadionul Giuleşti.

Adrian Mitea s-a integrat perfect

A treia treaptă a podiumului a fost completată de Adrian Mitea. Sosit în această iarnă la Rapid, mijlocaşul a cărui poveste v-am prezentat-o aici, este una dintre surprizele plăcute. S-a impus deja în primul unsprezece al lui Mihai Iosif şi a marcat şi două goluri. Pe amândouă împotriva celor de la FC Galaxia. Câte unul în deplasare, dar şi pe Giuleşti. A fost aproape să marcheze chiar la debut, dar şutul său cu CS Dinamo a izbit transversala.