Bornă istorică în fotbalul mondial! Messi, 500 de goluri la Barcelona

Lionel Messi
Lionel Messi a reuşit un record fabulos

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Lionel Messi a învins de unul singur Real Madrid, prin cele două goluri marcate pe Bernabeu. Cu un 3-2 obţinut în ultimul minut, FC Barcelona revine în lupta pentru titlu. La egalitate de puncte cu marea rivală din capitala Spaniei, dar cu un meci mai mult. Dincolo de orice însă, Lionel Messi a atins cifre INCREDIBILE. Golul din ultima fază a partidei a însemnat al 500-lea său oficial pentru FC Barcelona! Număr URIAŞ! Reuşita a fost sărbătorită într-un stil aparte.

Messi a ajuns la 500 de goluri. Ronaldo, 395 pentru Real Madrid

Pentru a înţelege şi mai bine măreţia acestei reuşite colosale vă prezentăm mai jos o infografie edificatoare. Una din care reiese absolut toate golurile pe care le-a dat Messi. Toate pentru prima echipă a Barcelonei! Pentru că, în total, în carieră, Lionel Messi a dat 585 de goluri oficiale, luând în considerare reuşitele pentru selecţionatele Argentinei sau pentru Barcelona B şi C. Prin comparaţie, Cristiano Ronaldo a dat 395 de goluri oficiale pentru Real Madrid. Totuşi, media luistanului este mai bună întrucât ele au venit în 387 de meciuri. Messi a jucat 577 de partide pentru Barcelona

Cifre FABULOASE

În întreaga sa carieră, Cristiano Ronaldo a marcat până acum 607 goluri oficiale în 884 partide oficiale. Messi are 585 în în 749.