ALERTĂ / Probleme medicale pentru Cătălin Bărbălău

Bărbălău
Bărbălău s-a accidentat

Rapid joacă joi, 13 aprilie, de la ora 19:00, în nocturnă pe Giuleşti meciul cu FC Asalt. Problema este că sunt şanse bune ca Mihai Iosif să nu se poată baza pe unul dintre jucătorii săi titulari. Este vorba tocmai despre atacantul Cătălin Bărbălău. Acesta acuză de mai multe zile o problemă musculară şi, conform informaţiilor 1923.ro, durerea persistă. În acest context sunt şanse extrem de mici ca Bărbălău să joace în partida Rapid – Asalt.

În locul lui Bărbălău va intra Alex Petre

Cum şi Constantin Berechet, celălalt atacant titular din tur, are probleme medicale şi chiar nu a evoluat deloc în 2017, Iosif va fi nevoit să recurgă la un cuplu de atacanţi inedit. Dacă Andrei Dovleac s-a adaptat excelent în avanposturi ca suplinitor al lui Berechet, se pare că în locul lui Bărbălău va juca Alex Petre. Acesta din urmă a jucat în nouă meciuri pentru Rapid şi a intrat mai mult pe final, dar în ciuda acestui fapt a marcat 8 goluri!

Opt goluri şi un penalty decisiv

Practic, Alex Petre este cel mai bun marcator al echipei după Bărbălău, Ioniţă, Berechet, Stancu şi Dovleac! În plus, Petre a fost decisiv şi într-una dintre cele mai grele deplasări ale Rapidului din sezonul regulat. Cea de pe terenul Unirii Dobroeşti. Cu toate că nu a marcat atunci, Petre a obţinut lovitura de la 11 metri din care Alberto Stancu a adus cele trei puncte pentru Rapid în ultimele minute ale partidei.

Cum preferi sa se numeasca echipa noastra?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

Rapidistele vor iubi tricoul, Rapidistii vor adora fotografiile! APASA PE POZA!