SUPERB / Rapid – Galaxia în nocturnă

rapid - vk soccer
Aşteptăm mii de rapidişti la Rapid - VK Soccer!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Te-a durut cand Rapidul a fost trimis in B, dupa ce jucase 2 etape in prima liga a tarii in acel campionat? Te-ai intristat atunci cand un arbitru s-a ofuscat rau de tot ca o bricheta visinie i-a atins tricoul ros-albastru si ne-a facut sa pierdem meciul cu 3-0? Dar atunci cand deschideai televizorul si vedeai acolo alte echipe? Da, acolo, in emisiuni, in transmisii in direct, in dezbateri si interviuri. Ti-e dor de Rapid? Iti doresti in adancul sufletului sa vii pe Giulesti, dar ii vezi pe cei de langa tine cum repeta mecanic “AFC nu e Rapid”? Cum ar veni, AFC Rapid Bucuresti, desi se cheama Rapid, nu e .

Tu vezi ca e singura echipa din Romania cu numele “Rapid Bucuresti”, tu vezi ca joaca pe Giulesti, tu vezi ca acolo sunt doar rapidisti de la primul si pana la ultimul, dar cu toate astea, presiunea sociala te face sa fii ipocrit. Tu simti ca Rapidul nu e o societate comerciala, ci o stare de spirit, dar e ca atunci cand ai vrea sa faci o scoala de un alt profil, dar nu indraznesti sa iti infrunti parintii in acest sens. De ce? Pentru ca am ajuns sa ne uram pana in punctul in care nu ne mai dam “Buna ziua”. Pentru ca nu doar rapidistii, nu doar suporterii de fotbal din Romania, ci romanii in intreaga lor masa au ajuns in punctul in care legea barfei si a urii a ajuns mult prea departe.

Nu se mai inteleg vecin cu vecin, un coleg cu alt coleg. Pentru ca nu suntem capabili sa ne respectam punctele de vedere diferite. Daca te-au durut aceste lucruri, daca simti ca tu esti diferit, hai joi, 30 martie, ora 18:30 pe stadionul Giulesti la meciul Rapid Bucuresti – Galaxia. Daca tu esti elevul pentru care nota nu e mereu masura valorii, atunci hai joi, ora 18:30 pe Giulesti. Daca tu iti doresti sa faci lucrurile altfel in aceasta viata, daca liniile trasate de altii nu te incanta, atunci hai joi, la 6 jumate seara pe Giulesti. Daca ti s-a spus ca esti doar un golan nedorit, hai joi pe Giulesti. Daca ti s-a spus ca esti un tigan needucat, hai joi seara pe Giulesti!

Daca vezi lucrurile altfel si modul tau de a trai, gandi si simti nu e in tiparele vazute la TV, te asteptam joi, ora 18:30 pe Giulesti. Hai impreuna cu noi sa facem istorie la un meci de Liga a V-a jucat in nocturna pe Giulesti! Nu poti ajunge? Stai aproape de noi si urmareste meciul care va fi transmis live. Ne facem propria transmisie, ne facem propriul comentariu! Rapidul nu doar ca traieste, dar e cel mai pur Rapid pe care il avem de ani de zile incoace. Copiii care poarta in lupta steagul visiniu merita sa aiba parte de sustinerea noastra. Hai pe Giulesti! Urmareste meciul joi seara si fii cu sufletul alaturi de noi. Pentru tine, pentru cei care nu mai sunt si care ar fi vrut sa mai vada un meci pe Giulesti. Pentru cei care au plans la retrogradari si la titlurile care ni s-au furat in intreaga noastra istorie.

Nu iti poate spune nimeni cine e Rapidul. Pentru ca ar fi ca si cum te-ar invata cineva sa iubesti.

Joi, 30 martie, ora 18:30, pe Giulesti. Istorie scrisa in direct

Text postat de suporterul Rapidist OVIDIU MIRON pe pagina sa personala

CLICK AICI PENTRU BILETE LA PARTIDA DE MAINE

Distribuie pe Facebook, pe Twitter, peste tot! Să vadă toţi cei care ţin cu RAPID!