Veşti bune pentru Marius Şumudică

marius şumudică
Marius Şumudică are Turcia la picioare

Astra se află într-o situaţie extrem de complicată. Dar care poate fi transformată într-un succes imens, nebănuit în urmă cu câteva luni. Primul mare hop este meciul retur cu Genk, întâlnire care pleacă de la 2-2, rezultat consemnat la Giurgiu. În plus, dacă echipa reuşeşte calificarea în play-off se poate chiar bate la titlu. Pentru al doilea an la rând! Iar o primă veste care poate ajuta la îndeplinirea obiectivelor este împăcarea dintre Marius Şumudică şi patronul Ioan Niculae. „Mi-a fost ruşine să-l întreb de amendă”, a afirmat Şumi.

Marius Şumudică a vorbit cu patronul

După cum se ştie, conducerea Astrei i-a aplicat o amendă de 200.000 lei. Pentru „remarci necuviincioase la adresa patronului şi a altor echipe din Liga 1″. Echipa din Giurgiu a solicitat ratificarea amenzii la Comisia de Disciplină a FRF, iar Şumudică s-a adresat instanţei civile reclamând un conflict de muncă. Astfel că nimic nu este soluţionat deocamdată. „L-am sunat luni aseară pe domnul Niculae şi chiar dacă mă temeam că va fi o discuţie mai apăsată, totul a decurs excelent. Eram convins că va reveni alături de echipă pentru că este un luptător şi o persoană căreia îi place să învingă. Iar rezultatele din ultima vreme sper că i-au produs măcar un pic de bucurie. Pentru jucători, revenirea dânsului înseamnă enorm în condiţiile actuale.”

I-a fost ruşine să întrebe despre amendă!

„Despre amenda mea mi-a fost ruşine să-l întreb. Dar mi-am cerut scuze dacă l-am deranjat cu anumite declaraţii. Ştiu şi eu că uneori mă înfierbânt mai rău decât este cazul şi chiar îmi pare rău după aceea. La momentul respectiv reacţionez impulsiv… E posibil ca domnul Niculae să vină şi în Belgia pentru a fi alături de fotbaliştii ăştia extraordinari. Şi sper să reuşim un meci bun, la finalul căruia noi să fim echipa care merge mai departe”, a povestit Marius Şumudică pentru Digi Sport.

Cum preferi sa se numeasca echipa noastra?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

Rapidistele vor iubi tricoul, Rapidistii vor adora fotografiile! APASA PE POZA!