Petrache, preşedinte CSM, despre Rapid

alin petrache
alin petrache

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Pe site-ul gsp.ro au apărut pe 13 februarie infromaţii legate despre o „reînfiinţare a Rapidului de către Primăria Bucureşti”. Interesaţi să vedem exact care a fost poziţia lui Alin Petrache, preşedintele CSM, vizavi de preluarea Rapidului am intrat în posesia ediţiei tipărite a Gazetei Sporturilor. Aşadar, iată ce a declarat pentru sursa citată fostul rugbyst: „Când ne-am gândit la restartarea unei echipe şi angrenarea ei în campionatul de fotbal la aceste două formaţii ne-am gândit (n.r. – Rapid şi Sportul). Sunt două formaţii-fanion ale Bucureştiului. Eu am zis de Rapid şi de Sportul pentru că aveau probleme. Iată că în acest moment există probleme şi la steaua, şi la Dinamo!”

Situaţia întortocheată îi dă bătăi de cap lui Alin Petrache

Ulterior, Alin Petrache a completat legat de interesul CSM pentru a prelua Rapid Bucureşti: „Nu e simplu (n.r. – ca Rapid să fie preluat de CSM Bucureşti). Rapid a intrat în insolvenţă, apoi în faliment şi am înţeles că va dura cel puţin un an până va fi evaluat brandul. Şi avem modelul steaua, unde marca a fost evaluată la sumă extrem de mare. Nu-mi dau seama cum! Dar preţul l-au stabilit profesioniştii, asta e! D-aia spun că ne concentrăm, deocamdată, pe sportul de masă.” Cam asta e tot în ceea ce priveşte ipotetica legătură dintre CSM şi Rapid. Alin Petrache nu cunoaşte prea bine situaţia, din câte se pare. Sau el puţin nu o stăpâneşte la un nivel la care să ne dea speranţe că un asemenea proiect va începe curând.

Fâs de presă, proiect ambiguu

Iar celebrii ziarişti de la gsp.ro au profitat şi au întors-o în interesul lor. Cu toate că Alin Petrache nici măcar nu a accentuat un moment că Rapid va intra în subordinea CSM sau că va fi reînfiinţat! Sigur, măcar n-au mai vorbit de palmares, ci de marcă. Vă spunem noi, marca actuală valorează cam 5800 lei la o evaluare. Şi oricum AFC Rapid o poate contesta fără probleme, din motive pe care le-am tot explicat. Aşa că… Mă rog, cert e că discuţii despre un posibil parteneriat între Primărie şi Rapid chiar au existat. Iar noi v-am expus versiunea reală aici. Altele sunt poveşti de presă. Nu ne pronunţăm dacă e bine sau nu. Cert este că orice sursă de finanţare este vitală pentru Rapid!

1 COMENTARIU

  1. preluati Rapidul ; Sportul Studentesc nu are nevoie sa fuzioneze cu nici un csm; Sportul va renaste ca pasarea Phoenix in cativa ani, dupa ce scapam de escrocul ala de siman