Meci tare! Progresul Spartac – Rapid

rapid
rapid

Rapid revine în forţă! Primul amical din 2017 s-a jucat pe 24 februarie. A fost pierdut, scor 2-3, cu Metaloglobus II, după ce echipa lui Mihai Iosif a condus cu 2-0! O înfrângere cu un adversar mediocru totuşi din liga a patra. La doar 28 de ore distanţă, Rapid joacă încă un meci amical. De data aceasta împotriva unui adversar mai tare. Progresul Spartac 1944, liderul detaşat al ligii a patra Bucureşti. Meciul va avea loc pe terenul acestei echipe şi se anunţă un test al maturităţii pentru giuleşteni. Pentru asta ar fi drăguţ să fim cât mai mulţi în tribune. Meciul Progresul Spartac – Rapid Bucureşti va avea loc aşdar pe 25 februarie, de la ora 15:00.

Cum ajungem să vedem meciul Progresul – Rapid

Şi pentru a vă fi mai simplu să ajungeţi la locul faptei, vă prezentăm şi tot ce aveţi nevoie să ştiţi despre locaţia disputării partidei. Stadionul Progresul Spartac se găseşte pe strada Intrarea Vrabiei. Aceasta este localizată în apropierea Străzii Luică, în Berceni. Aşa cum se poate vedea şi în captura de mai jos. Strada este indicată în josul capturii de un semn roşu, în timp ce terenul pe care se va juca partida este încercuit de asemenea cu roşu. Priviţi bine harta pentru a vă dumiri, iar apoi puteţi lua la cunoştinţă şi toate rutele de acces! Cele mai convenabile dintre ele, de fapt!

În fapt, cea mai accesibilă metodă de a veni la meci, pentru cei care folosesc mijloacele în comun este următoarea:

 • metroul până la staţia Eroii Revoluţiei – tramvaiul 7 / 11 / 25 până la staţia Luica

E foarte simplu! Pentru cei care vin cu maşina personală, să urmeze harta de mai sus! Mai există şi alte rute totuşi

 • dacă alegeţi să coborâţi la metrou Apărătorii Patriei, luaţi apoi autobuzul 102 tot până la staţia Luica
CITEȘTE ȘI  Rapid e pe cai mari! Două victorii în două zile pentru fete

Progresul Spartac, prestaţie impresionantă în L4

În încheiere, vrem să facem o scurtă prezentare a Progresului Spartac 1944. Pentru a vă face o idee mai amplă asupra adversarului pe care Rapid îl va înfrunta sâmbătă. În liga a 4-a Bucureşti, Progresul Spartac este lider autoritar după 16 meciuri disputate. Cu 15 victorii, 1 egal, 0 înfrângeri şi un golaveraj incredibil: 96-9! Avansul de puncte faţă de locul 2, ACS Regal Sport Club Ferdinand I este 12 puncte (46 comparativ cu 34). Cu menţiunea că adversara menţionată are un meci mai puţin jucat. Printre rezultatele Progresului se numără:

 • 9-0 cu CS Victoria
 • 5-0 cu ACS Regal Sport Club Ferdinand I
 • 11-1 cu CS Progresul 2005
 • 4-0 cu Venus (deplasare)
 • 7-0 cu Metaloglobus II
 • 12-1 cu CS Electrica
 • 12-0 cu Romprim
 • 8-0 cu CS Victoria (deplasare)
 • 7-1 cu Sportul Studenţesc

Sunt doar câteva rezultate. Dar suficiente să ne dăm seama de forţa pe care Progresul Spartac o are pe propriul teren. Acolo unde majoritatea echipelor au luat o căruţă de goluri. Singurul rezultat de egalitate a fost un 2-2 pe terenul lui AS Termo. Formaţie care se află pe locul 5 în clasament, care însă nu are decât o înfrângere în 15 meciuri.

LĂSAȚI UN MESAJ