CS Rapid, rezultate bune într-o zi plină

cs rapid
cs rapid

Echipele de volei și baschet ale CS Rapid București au bucurat suporterii cu trei victorii în meciurile oficiale. Voleibalistele s-au impus în deplasare, pe terenul celor de la CS Sen 90 Medgidia, cu scorul de 3-1 (23-25, 25-17, 28-26, 27-25). Căprioarele au luptat până la epuizare, într-o atmosferă ostilă, fetele lui Mihai Duță și Nicu Armeanu păstrându-și invincibilitatea. Rapidistele au terminat cu 10 victorii din tot atâtea posibile și se pregătesc de turneul final.

CS Rapid volei masculin îşi revin

Voleibaliștii au câștigat în deplasare, pe terenul celor de la Juniors Craiova. Cu 3-0 (25-20, 25-19, 25-18), consolidându-și poziția a patra. În primul tur de play-off, băieții noștri vor juca împotriva celor de la CTF Mihai I București, după sistemul 2 din 3. Cu meci decisiv, dacă va fi nevoie, pe teren propriu. Echipa feminină de baschet U18 a dispus pe teren propriu de Olimpia CSU Brașov. În turneul semifinal al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă, cu scorul de 51-44 (17-12, 11-13, 7-6, 16-13). Junioarele conduc în grupa semifinală cu 7 puncte acumulate după patru runde.

Eşec acceptabil la popice

Pe 11 februarie 2017, la Arena de popice Conpet Ploiești, în Campionatul Național feminin de senioare, echipa de popice CS Rapid București a fost învinsă de Electromureș Romgaz Târgu Mureș. Cu scorul de 3163 – 2810. Cea mai eficientă jucătoare a formației noastre a fost Andreea Băicoian, cu 546 de popice doborâte. Am încadrat acest eșec statistic la victoriile rapidiste, deoarece situația echipei noastre de popice, în acest moment, este una extremă.

Condiţii grele pentru sportive

Neavând o pistă de antrenament în București, elevele antrenoarei Vasilica Pometcu sunt obligate, după serviciu sau școală, să facă naveta de patru ori pe săptămână la Ploiești, pentru antrenamente. De multe ori, ședințele de pregătire sunt incomplete, deoarece fetele ar pierde trenul înapoi spre casă, dacă nu ar pleca spre gară în timp util. În aceste condiții, existența echipei și orice rezultat în competițiile oficiale reprezintă un mare succes. Motiv pentru care le mulțumim rapidistelor. Sperăm ca odată cu ridicarea noului edificiu sportiv giuleștean, să avem și o popicărie adecvată, astfel ca o secție de tradiție a CS Rapid să meargă mai departe.

Medalie de bronz la atletism

Pe de altă parte, Georgiana Muscalu a cucerit medalia de bronz la Campionatele Naționale de atletism, probe combinate, în sală. Atleta rapidistă a obținut această performanță la pentatlon, rezultatele ei defalcate fiind următoarele:

  • 60 metri garduri, 9.11 secunde, 887 de puncte;
  • săritura în înălțime, 1.77 metri, 941 puncte;
  • aruncarea greutății, 9.78 metri, 515 puncte;
  • săritura în lungime, 5.62 metri, 735 puncte;
  • 800 metri plat, 2:37:50 minute, 602 puncte.

În total, Georgiana Muscalu a obținut 3680 de puncte, echivalentul medaliei de bronz în ierarhia senioarelor. În același concurs, Diana Roșu a ocupat locul 10 la senioare și 6 la tineret, iar Elena Viscun a abandonat după prima probă, cea de 60 metri garduri. La juniori 2, la pentatlon, Gabriel Drăgulescu s-a clasat pe locul 8, cu un total de 2287 de puncte.

Sursa: clubulrapid.ro

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI