Băneasa, alt abuz în fotbalul românesc?!

sondaj
Votati in sondaj!

Cu chiu cu vai, AMFB a omologat victoria AFC Rapid cu Unirea Dobroeşti acum vreo două săptămâni. Cu toate că era o speţă foarte clară şi simplă, de la un meci care se jucase cu aproximativ două luni înainte. Dacă acel 2-1 logic a fost în sfârşit acceptat, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre meciul cu SSC Băneasa, jucat şi mai demult. O speţă mult mai delicată, dar care e fără dubii este în favoarea Rapidului. Nu mai revenim la acel episod penibil, mai bine aruncaţi voi un ochi aici, pentru că l-am disecat în detaliu la momentul potrivit. Dureros este că AMFB ţine batista pe ţambal. Şi nu e corect!

Băneasa a pierdut la masa verde cu Galaxia

Pentru că dincolo de rezultat omologat cu 3-0 pentru Rapid, SSC Băneasa ar trebui exclusă. Iar întrebarea este dacă se doreşte asta. Nu că ar fi prea mult de negociat. De la acel meci pe care şaormarii l-au gestionat abject, ei nu au mai jucat vreunul. Au amânat vreo trei, dar cu Galaxia au intrat pe teren. Numai că, ghinion! Au profitat de buna credinţă a acestora şi le-au spus că nu au decât un junior. Galaxia a acceptat să joace, conform informaţiilor 1923.ro, însă când a observat că aşa zisul junior avea pe undeva la 40 de anişori, au depus imediat contestaţie. Şi au bătut la masa verde, decizie venită cât se poate de repede.

Jandarmeria i-a sancţionat, AMFB când?!

Logic, cu două meciuri pierdute la masa verde, SSC Băneasa, trebuie exclusă din sistemul competiţional. Asta dacă nu mai vrem alte bătăi şi în play-off! Bun, deocamdată însă se tace. Rapid stă fără trei puncte în clasament, iar fotbalul românesc dă din nou dovadă cât de sănătos este. Din moment ce se întârzie, absolut nejustificat, o decizie logică în cazul unora care au fost sancţionaţi dur inclusiv de Jandarmerie. Vom fi însă cu ochii pe acest caz şi vă vom ţine la curent cu evoluţia acestei speţe!

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...