VIDEO / Rooney scrie istorie pentru United

fotbal
Wayne Rooney va mai juca fotbal doar la Everton

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Wayne Rooney a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Manchester United! Atacantul englez a ajuns la 250 de goluri marcate pentru echipa de pe Old Trafford, depăşindu-l astfel pe Bobby Charlton. Wayne Rooney a marcat cu o execuţie superbă, din lovitură liberă, pentru 1-1 pe terenul lui Stoke City, în ultimele secunde de joc. Video cu acest moment poate fi vizionat mai jos. Rooney joacă la Manchester United din 2004. Din momentul în care a fost transferat de la Everton pentru o sumă record pentru un jucător sub 20 de ani: 25,6 milioane de lire sterline!

Wayne Rooney a câştigat 14 trofee majore cu Manchester United

Încrederea acordată unui puşti de numai 18 ani pe atunci şi-a primit acum cireaşa de pe tort. Spunem asta fiindcă pe lângă cele 250 de goluri marcate, Wayne Rooney are şi alte cifre impresionante pentru Manchester United. Începem prin a vorbi despre 546 de meciuri oficiale jucate. Şi continuăm prin a prezenta totalul trofeelor pe care atacantul le-a câştigat alături de cel mai titrat club din istoria Angliei pe plan intern: 14! Cinci titluri, o Cupă, două Cupe ale Ligii, o Liga Campionilor şi un Campionat Mondial al Cluburilor!