VIDEO/ Constantin Mincea despre Copos

mincea
mincea

Nea Mincea, cel mai cunoscut suporter rapidist din istorie, nu mai este printre noi de vreo 12 ani. Însă spiritul lui rămâne nemuritor. Iar interviurile pe care le-a dat Mincea de-a lungul timpului sunt o dovadă vie a atitudinii pe care trebuie să o adoptăm. Mai jos aveţi un fragment în care cel mai longeviv şef de galerie din istoria fotbalului românesc vorbeşte despre George Copos. Fostul patron din Giuleşti. Iar cuvintele sale sunt unele la superlativ. Cum este şi normal de altfel, dacă ne gândim unde era Rapid atunci. Aşa că noi ne întrebăm… Dacă marele Constantin Mincea îl laudă pe George Copos… De ce trebuie mulţi dintre noi să îl înjure în cele mai urâte moduri cu putinţă?

IA-TI CADOURILE ACUM!

* indicates required

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!

2 COMENTARII

  1. Este normal sa vorbeasca la superlativ,atat timp cand cele mai mari performante din istoria Rapidului,au fost obtinute in perioada cand domul Copos a fost patron.Domnul Copos a cedat Rapidul gratis, raspunzatori de faliment sunt cei care au preluat Rapidul ,mai ales domnul Valeri Morar. Va aduceti aminte cand d-nul Copos spunea ca „planeta se scufuna” ? De atunci si pana acum timpul i-a dat dreptate d-nului Copos, multe echipe ajungand sa-si declare insolventa.Nu sunt deacord cu ce a facut d-nul Copos, fapte pentru care a raspuns din punct de vedere penal , dar la fel de adevarat este faptul ca Rapidul nu putea sa fie sustunut din punct de vedere financiar dor cu prajituri de la cofetaria Anna.Am inteles ca prejudiciul a fost platit . As vrea sa mai transmit pe aceasta cale cateva cuvinte si pentru domnulPorumboiu.Domnule Porumboiu ati folosit o expresie de genul” nici sa nu indrazneasca sa ma sune acei jegosi. As vrea sa-i transmit fatul ca nu toti rapidistii am fost deacord cu iesirea reprobabila a acestori asa zisi suporteri. Nu toti rapidistii suntem niste jegosi asa cum nu toti romanii sunt hoti, violatori, criminali, eticheta pe care ne-a pus-o occidentul.Avand o varsta destul de inaintata, nu cred ca am sa mai ajung sa vad Rapidul in liga 1.Cred ca singurii care ar putea sa salveze Rapidul sunt dmnul Copos si prietenul lui declarat domnul Porumboiu

  2. hei, dar nici nu putem sa-l elogiam pe copos ca ne-a falimentat, dupa ce a si-a facut averea pe seama clubului.eu zic ca-i mai bine sa nu mai amintim de el niciodata.insa de nea Mincea ne vom aminti cu drag intotdeauna.