Trebuie să fie un an 2017 de poveste!

clasament
Rapid 2017

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Uitându-ne la nămeţii mari de afară, întăriţi de acum de temperaturile extreme, gândul ne duce la fotbal. La Rapid mai exact. Pentru că în aproximativ două săptămâni băieţii noştri se vor reuni. Şi vor relua lupta pentru a avea un an 2017 de poveste. Fără să exagerăm, putem spune că această echipă este cea mai rapidistă din istorie.

Ştim, nu sunt termeni de comparaţie când vine vorba de rapidism. Nici n-ar fi corect să fie astfel, pentru că, vorba lui Mihzai Iosif, nu există un rapidist mai mare decât altul. Dar, fără excepţie, fiecare dintre aceşti copii joacă pentru glorie. Şi pentru bucuria de a călca iarba Giuleştiului. Stadionul visurilor lor.

Anul promovării, al BAC-ului şi al marilor derby-uri

În 2017 trebuie să fie un an de vis pentru ei. Care, la mijlocul său, să se termine cu o promovare superbă. Una muncită şi obţinută doar din pasiune. Sigur, o promovare în liga a 4-a nu se poate compara cu o promovare în Liga 1. Însă pentru aceşti băieţi este extrem de importantă. Cu atât mai mult cu cât la anul, în acel eşalon ar putea avea ocazia să joace cu nume grele ale fotbalului românesc precum Progresul, Sportul şi Venus. Cluburi cu o tradiţie imensă în spate, dar care, din diverse motive au ajuns să se lupte în mediocritate. Cu Rapid acolo, liga a patra va fi mult mai bogată. Sigur, pe lângă asta, în 2017 mulţi dintre băieţii lui Mihai Iosif vor da şi BAC-ul.

În 2017 împlinim 94 de ani

Un alt motiv pentru a-şi croi un an de poveste. Pentru asta însă, noi avem rolul nostru. Toţi suporterii care îşi doresc ca Rapid să revină acolo unde îi este locul. Drumul nu e nici scurt şi nici uşor. Dar pentru cei mai mulţi rapidişti, aceşti ani vor reprezenta cele mai frumoase amintiri la bătrâneţe. Peste titlul din 2003 sau traseul din 2006. Sau peste un alte trofee pe care le vom cuceri în cinci, 10 sau 20 de ani. Rapid împlineşte în acest an 94 de ani. Pe 11 iunie mai exact. Trebuie să celebrăm cum se cuvine acest moment. Numărătoarea a început! Haideţi să ne bucurăm doar de Rapid în 2017!

2 COMENTARII

  1. cand ai in frunte dementi de astia ca vasili siman , nu are cum sa fie deloc bine;