HANDBAL FEMININ / Spartac – CS Rapid 9-36

cs rapid
cs rapid

Pe 22 ianuarie 2017, la Sala ”Rapid”, echipa feminină de handbal CS Rapid București a înregistrat un galop de sănătate. În penultima etapă a turului Diviziei A. Fetele noastre, pregătite de antrenorul Vasile Mărgulescu, au învins Spartac București. Într-un meci considerat în deplasare, cu scorul de 36-9 (16-6). Problema învingătoarei, după cum indică și scorul, nu s-a pus nici un moment. În schimb, staff-ul nostru tehnic a urmărit exersarea anumitor scheme. Iar defensiva a avut drept obiectiv să primească goluri cât mai puține, chiar fără portarul titular, Geta Gureșoaia, care azi nu a fost convocată.

12 marcatoare pentru CS Rapid

Lotul folosit de feroviare, în partida cu Spartac: Ioana Simion, Andreea Arghir și Cristina Ciaușescu – portari; Roxana Bodîrlău 4 goluri, Ana Chirigiu 2g, Georgiana Bazon 1g, Andreea Cruceanu 4g, Andreea Trăilă 2g, Mihaela Doica 3g, Alina Gheorghe 2g, Andreea Ivan 2g, Mihaela Popa, Oana Ionescu 4g, Laura Leahu 6g, Marina Stancu 3g și Alexandra Trifan 3g.

Întâmplare tristă pentru Georgiana Bazon

Din nefericire, Georgiana Bazon s-a autoaccidentat și a fost transportată, cu ajutorul unor suporteri devotați, la Spitalul Militar Central. Din primele investigații a rezultat că nu există leziuni la nivelul sistemului osos, însă procedurile medicale ulterioare ne vor arăta dacă ligamentele și/sau meniscul au fost afectate. În orice caz, o asigurăm pe Georgiana de toată susținerea noastră, dorindu-i să revină cât mai repede pe teren. Ea se află acum acasă, urmând să revină pentru analizele necesare stabilirii diagnosticului medical, dar și a tratamentului de urmat pentru refacere. CS Rapid USL Metrou București rămâne invincibilă, cu 12 victorii din tot atâtea posibile. Săptămâna viitoare vom juca acasă, contra echipei din Iași, într-o partidă care închide turul.

CITEȘTE ȘI  Mihai Iosif a vorbit la finalul meciului Miercurea Ciuc - FC Rapid 1923 0-1

Sursa: cluburapid.ro

LĂSAȚI UN MESAJ