Dan Alexa speră la un Giuleşti plin

alexa
Dan Alexa a obţinut un succes important

Dan Alexa, fost antrenor al echipei Rapid Bucureşti, speră ca echipa de lângă Podul Grant să revină la ceea ce a fost odată. ”Sper să îşi revină cât mai repede! Rapid Bucureşti este o stare de spirit, nu este doar un club. Este o echipă care are nişte suporteri fantastici, cu o tradiţie, cu o istorie incredibilă. Este o formaţie portdrapel a României. Aici sunt foarte mulţi suporteri, m-am simţit foarte bine şi îmi doresc, din suflet, să revină cât mai repede”, a spus Alexa.

Dan Alexa: „Salut toţi suporterii rapidişti”

În continuare, tehnicianul de 37 de ani a explicat că ”echipele de tradiţie din fotbalul românesc trebuie să revină în prim-plan. Fără ele, interesul publicului scade foarte mult. Vreau să salut toţi suporterii rapidişti. Le mulţumesc din nou că au fost fantastici! Şi sper, cât de curând, să revin pe Giuleşti, un stadion plin”, a mai precizat antrenorul.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...

1 COMENTARIU

  1. Dl Dan Alexa desi nu te am vazut ca jucatori ptr ca sint plecat de foarte mult timp cind dumneata erai doar un copilandru te am vazut pe viu in postura de antrenor si in 2015 dar mai ales in ultimul meci care a coincis cu promovarea in Liga 1din 2016 si m a frapat daruirea si mai ales dragostea fata de culorile visinii. Ca vechi suporter rapidist c am de prin 1956 iti multumesc ptr cuvintele frumoase adresate suporterilor ribapidisti si cine stie poate bro antrena din nou aceasta minunata echipa.

Comments are closed.