Chapecoense şi-a prezentat lotul

chapecoense
chapecoense

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Menţinem principiile care au condus spre succes clubul nostru în ultimii ani, determinare şi jucători care îşi doresc performanţă„, a declarat preşedintele lui Chapecoense, Plinio David de Nes. Vagner Mancini trebuie să formeze cât mai rapid un lot competitiv. Pentru că meciurile vor începe la sfârşitul acestei luni, prima dată un amical împotriva lui Palmeiras. Apoi la începutul lui martie, debutul în Copa Libertadores. Cu o lungă călătorie în Venezuela, pentru a întâlni formaţia Zulia.

Şase oameni au supravieţuit

Accidentul aviatic produs pe 30 noiembrie, în Columbia, în urma căruia au murit 71 de oameni, printre care şi majoritatea jucătorilor echipei de fotbal Chapecoense, a avut loc din cauza unor erori umane, au spus anchetatorii, conform BBC. Autorităţile columbiene au spus că nu a existat vreo problemă tehnică şi au dat vina pe pilot, pe compania aeriană şi pe autorităţile de reglementare din Bolivia.

Doar şase persoane au supravieţuit tragicului accident. Trei fotbalişti, portarul Jackson Ragnar Follmann, fundaşii Helio Hermito Zampier Neto şi Alan Luciano Ruschel. Jurnalistul Rafael Henzel, însoţitoarea de bord Jimena Suarez şi tehnicianul de zbor Erwin Tumiri. Chapecoense ar fi trebuit să dispute finala turneului Copa Sudamericana, a doua competiţie intercluburi din America de Sud după Copa Libertadores. Manşa tur dintre Atletico Nacional (Columbia) şi Chapecoense era programată miercuri, 30 noiembrie, la Medellin. Echipa din oraşul Chapeco, fondată în 1973, a promovat în prima ligă din Brazilia în 2014.

Sursă foto: sunoticiero.com