A bătut Rapid, acum se lasă de fotbal…

rapid
rapid

În septembrie 2015, Rapid pierdea, scor 2-1, pe terenul celor de la Bucovina Pojorâta. A fost una dintre cele mai umilitoare înfrângeri din istoria recentă a Rapidului. Pe teren a fost atunci, la gazde, Valentin Buhăcianu. Titular. Acel meci nu a contat în vreun fel la final. Dar îl rememorăm pentru că destinul acestui atacant, care a marcat 11 goluri în 30 de meciuri pentru bucovineni a luat-o pe o pantă tot mai des întâlnită. Dar nedorită de cei mai mulţi dintre cei care iubesc fotbalul. Vă prezentăm mai jos povestea cu deznodământul ei, aşa cum e redată de liga2.prosport.ro.

Pojorâta a bătut Rapid, dar s-a desfiinţat

Valentin Buhăcianu a reuşit un sezon de toamnă foarte bun la Atletico Vaslui. Acolo unde a ajuns în vara anului trecut, după desfiinţarea grupării Bucovina Pojorâta. Dorneanul în vârstă de 23 de ani a reuşit să marcheze nu mai puţin de 16 goluri în cele 14 meciuri disputate în tur. Fiind golgheterul tuturor celor cinci serii de Liga a 3-a la jumătatea întrecerii. Aceste reuşite şi valoarea sa incontestabilă se pare că n-au fost suficiente pentru ca Valentin să poată duce un trai decent în România. În condiţiile în care meseria de fotbalist nu mai este de ani buni în România una de invidiat.

Buhăcianu, dorit de Juventus Bucureşti

Dezamăgit de promisiunile neonorate şi de lipsa de perspective din fotbalul autohton, Buhăcianu a decis s-o rupă definitiv cu fotbalul în această iarnă. A plecat la muncă în Italia chiar înainte de sărbătorile de iarnă, chiar dacă nu a dus lipsă de oferte în ultimul timp. Juventus Bucureşti, liderul autoritar al Ligii secunde este una dintre echipele care şi-a manifestat interesul pentru înregimentarea lui Buhăcianu. Şi chiar l-a trimis pe directorul tehnic Marin Barbu să-l urmărească pe viu la un meci de campionat, desfăşurat pe finalul sezonului de toamnă. Valentin avea şi varianta unui transfer la Foresta, mai aproape de casă. Însă a ales siguranţa unui loc de muncă stabil, în Italia.

Cum preferi sa se numeasca echipa noastra?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

Rapidistele vor iubi tricoul, Rapidistii vor adora fotografiile! APASA PE POZA!