Încă un document pentru AFC Rapid

Rapid 2005

Vasile Maftei este un pic dezorientat de ceea ce se întâmplă la Rapid. Asta pentru că, aproape sigur, este înconjurat şi de câţiva trepăduşi care nu au ca scop altceva decât să îngroape un spirit. Norocul nostru e că n-au cum. Şi că tot veni vorba despre palmares, vă mai prezentăm un document de pe site-ul UEFA. Care atestă tot ce are AFC Rapid Bucureşti în palmares. Este vorba despre prezentarea detaliată a echipei înaintea unui meci cu PSG, jucat în octombrie 2006. Acum mai bine de 10 ani. Din documente nu lipsea nici numele lui Vasile Maftei. Pentru toate detaliile de care aveţi nevoie, găsiţi documentul aici.

6 COMENTARII

 1. Ai rabdare! Se vor clarifica problemele 100% peste vreo 4-5 ani! Speram ca o sa mai fi prin preajma!

 2. Actul ala da de inteles ca AFC Rapid are palmaresul PANA in 2006 cea ce este corect.
  Problema este urmatoarea: AFC Rapid a fost „ingropat” odata cu datoriile si infiintarea noului FC Rapid.

  In momentul in care FC Rapid a trecut in prim plan de ce nu a ti sustinut ca AFC-ul este adevaratul Rapid ?? DE CE a ti sustinut FC Rapid ??

  NU protesta nimeni atunci ca FC nu e AFC si implicit un fals.

  Acum pt ca e convenabil, brusc, AFC ESTE RAPID! Dezgropat, dezprafuit, putin luciu visiniu,niste slogane siropoase si gata.. e tocmai bun de vandut.

  Ficare e liber sa faca ce vrea si la muuuulti ani 🙂

 3. Mihai are dreptate..nu inteleg de ce sunteti asa de înverșunați contra acelor rapidisti ce vor clarificarea 100% a aspectelor legale. Si da…w vorba de a ne atrage pe NOI rapidistii…pentru ca noi toti, uniti suntem Rapid…nu miscarea,afc,ufc,copos sau alte brigăzi mai mult sau mai putin interesate. Rapid nu moare!

 4. Nu mai vorbi tu in numele suporterilor! Vorbeste in numele tau! Zi asa: „N-aveti nicio sansa sa ma atrageti de partea voastra”… Formularea asta e corecta, nu cea pe care ai pus-o in mesaj! Numai bine!

 5. OK, aveti multe dovezi ca AFC-ul detine palmaresul Rapidului. Dar toate aceste dovezi nu trebuie prezentate doar pe site, ci si IN INSTANTA, atunci cand se va hotari soarta palmaresului. Daca instanta nu va recunoaste ca AFC-ul detine palmaresul Rapidului, atunci n-aveti nicio sansa sa atrageti suporterii de partea voastra.