Maftei: „Toată viata voi tine cu Rapid!”

Academia Rapid
Academia Rapid l-ar putea lua pe Vasile Maftei

Vasile Maftei (35 ani) nu a uitat clubul pentru care a jucat opt ani. Şi ia în calcul o eventuală implicare la Rapid după ce se va retrage. Voi ține toată viața cu Rapid! Iar dacă vor avea nevoie de vreun ajutor din partea mea, o voi face cu cea mai mare plăcere. În orice ipostază, dar, cu siguranță, din altă ipostază decât cea de jucător. Ca jucător va fi mai greu să mai ajung vreodată să joc pentru Rapid.”

Maftei s-ar putea retrage la vară din fotbalul profesionist

Fundașul a declarat că există posibilitatea să se retragă din fotbal chiar la vară, după ce îi expiră contractul cu FC Voluntari. „Cu fiecare an care trece îmbătrânim. Va veni și momentul în care voi spune stop activității de jucător. Mă gândesc la acest lucru, dar mai am contract până la vară și voi vedea atunci ce decizie voi lua, a spus Maftei la TV Dolce Sport, citat de gsp.ro.

Are cinci trofee, dar a stat la coadă să ia bilete cu Băneasa

Maftei a jucat pentru Rapid între 2001 și 2009, alături de care a câștigat un titlu, trei Cupe și două Supercupe. Şi noi nu uităm că de Vasile Maftei nu sunt doar vorbele, ci şi faptele. Asta pentru că fostul fundaş emblematic de la Rapid a fost pe stadion să vadă echipa în liga a 5-a. Încă din prima etapă. Maftei a fost surprins atunci la coada de sute de persoane din faţa stadionului, aşteptându-şi rândul la cumpărat bilete. Cu siguranţă prezenţa lui la meciuri ar însemna enorm pentru puştii lui Mihai Iosif. Iar din vară, cine ştie…

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...