UEFA: AFC Rapid fondat în 1923

afc rapid
afc rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Pentru că tot mai există dubii, ne-am decis să prezentăm încă o dovadă conform căreia AFC Rapid Bucureşti, cel care joacă acum în liga a 5-a, este fix cel de acum zece ani şi jumătate. Cel puţin acest lucru reiese de pe site-ul UEFA. Acolo se specifică clar că echipa este fondată în 1923. Aşadar, ce să mai vorbim despre palmares? Cum unde e?! Păi e la cel care a înfiinţat SC FC Rapid SA. Societate proaspăt falimentară. Adică fix acelaşi AFC Rapid Bucureşti. În continuare, unii nu cred nici dacă îi pici cu ceară că această echipă, din liga a 5-a, e continuatoarea. Nicio problema. Istoria-i Giulesteana-i va trece la capitolul diverse, in cel mai bun caz! In cel mai probabil nu-i va trece nicaieri.

AFC Rapid atestat de site-ul UEFA

AFC RAPID este RAPIDUL din ’23! Că nu vă convine vouă că joacă în liga a 5-a şi că are nişte datorii aparente, e altceva. Dar nu mai fiţi ipocriţi. Că nu poate nimeni să se joace şi să folosească un nume de entitate fără drept. Iar Horia Manoliu nu era nebun să înscrie o echipă nouă cu titulatura de Asociaţia Fotbal Club Rapid Bucureşti, dacă ea nu avea acest drept. Şi dacă era o asociaţie diferită de Asociaţia Fotbal Club Rapid Bucureşti care juca în sferturile Cupei UEFA acum mai bine de un deceniu. Cu alte cuvinte, citiţi cu atenţie ce spunea site-ul UEFA atunci şi trageţi voi concluziile!

PS: AVEM SI RASPUNSUL OFICIAL AL UEFA CU PRIVIRE  LA EMBLEMA! DAR NU-L FACEM PUBLIC DEOCAMDATA! ASTEPTAM SA VEDEM PANA UNDE POATE MERGE NESIMTIREA CELOR CARE CRED CA IDENTITATEA RAPIDULUI POATE FI CUMPARATA DE PE TARABA!

4 COMENTARII

  1. Cu tot rspectul, dar linkul trimite la un articol din 2006, care intr-adevar atesta ca AFC Rapid este Rapid cu toata istoria lui de la 1923 la data aceea.
    Ulterior stim ce s-a intamplat, AFC a mers catre infiintarea unui SA, SA ce a intrat in insolventa, apoi in faliment. Cei din conducerea AFC, evident, trebuie sa vada incontinuare care sunt legile nationale atat in cadrul legal cat si in cel sportiv dar si la nivel sportiv international si cum putem fi recunoscuti ca fiind aceeasi entitate sportiva (ATENTIE, nu comerciala).
    Pentru mine este clar, AFC este continuatoarea SA-ului, sau mai bine zis AFC a reluat activitatea sportiva si la fel de CLAR ar trebui sa fie pentru toata suflarea alb-visinie. Mortul de la groapa nu se mai intoarce iar daca o proclamare care desemneaza ascensiunea la tron a unui monarh, rege, in diferite tari, suna cam asa „Regele a murit, traiasca regele!” noi o adaptam si spunem „Rapid SA a murit, traiasca AFC RAPID!” pentru ca RAPID NU MOARE!

  2. Mai mult ca sigur cei care intretin site-ul uefa nu au mai facut update la echipa din 2006/2007 ,Rapidul de acum este o echipa infiintata repede si eventual peste ceva timp o data cu parcursul echipei poate vor cumpara si palmaresul dupa achitare datoriilor.Desigur pe atunci inca era rapid d’aia scrie ce scrie pe acel print screen.

  3. Mai mult ca sigur cei care intretin site-ul uefa nu au mai facut update la echipa din 2006/2007 ,Rapidul de acum este o echipa infiintata repede si eventual peste ceva timp o data cu parcursul echipei poate vor cumpara si palmaresul dupa achitare datoriilor.Desigur pe atunci inca era rapid d’aia scrie ce scrie pe acel print screen.