Şumudică a explicat de ce urăşte steaua

Şumudică
Marius Şumudică nervos

Marius Șumudică (45 de ani) a povestit de unde provine ura sa împotriva Stelei. Tehnicianul Astrei spune că totul a pornit de la Gică Hagi, fotbalist care nu dorea să se ducă la gruparea din Ghencea. Savuros, în stilu-i caracteristic, Șumudică a povestit că a fost de două ori prezent pe Ghencea, dar doar o singură dată la un meci al stelei.

Şumudică, obligat să meargă să facă galerie stelei

”Fanii m-au văzut pe Ghencea o dată la un meci al stelei. Aveam în jur de 18 ani, când m-am dus pe Ghencea. Eram în Armată și eram obligat să stau în peluză, cu bonețica aceea pe cap. Am pierdut și un salam atunci (n.r. – râde). Ne-a dat o gentuță, cum se purta la acea vreme, și avem un salam mare. Trebuia să-l împart la pauză, să-l tai felii și să ne facem sandvișuri, așa se dădea. Eram la Unitatea 2317, Compania A Doua, din Ghencea.”

Juca la Sportul Studenţesc

„Jucam la Sportul Studențesc și ne-a băgat acolo că Hagi nu voia să se ducă la Steaua. Și ne-a ținut pe toți de la tineret, în pas alergător o stație de tramvai, până în tribună. Și mă puneau să aplaud. Muream, turbam, le țineam ghină, îți dai seama, aveam degetele încrucișate. Și, în alergarea aia, am pierdut salamul. Mamă, ce mi-au făcut ăia, să mă omoare cu bătaia, că ce mâncam noi, d-astea. Și am mai fost pe Ghencea o dată, când a jucat Rapidul în divizia a doua, cu Petrolul și au fost peste 40.000 de spectatori. În rest, pe Ghencea, niciodată!”, a povestit Șumudică.

Cum preferi sa se numeasca echipa noastra?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

Rapidistele vor iubi tricoul, Rapidistii vor adora fotografiile! APASA PE POZA!

2 COMENTARII

  1. ce spune șumi sunt copilării…
    aversiunea față de steaua și dinamo este aversiunea omului obișnuit, omului opresat, față de torționarele regimului comunist.
    steaua și dinamo, prin numele lor și prin sport, au fost elementele de propagandă bolșevică în românia.
    cât de mult a prins această propagandă?
    întrebați-i pe cei care în presă, la meciurile dintre bolșevice, titrează „eternul derbi, derbi de românia”.

Comments are closed.