Şumudică a vorbit despre schimbare

Marius Şumudică
Marius Şumudică a vorbit în stilul caracteristic

Peter Maes, antrenorul viitoarei adversare a Astrei Giurgiu în Europa League, Genk, a fost demis. Din cauza rezultatelor slabe înregistrate în campionat. După 19 meciuri, Genk ocupă doar locul 9 în Belgia, la 9 puncte în urma lui Charleroi. Echipa de pe poziţia a şasea, ultima care asigură calificarea în play-off. În condiţiile în care Genk are o singură victorie în campionat în ultimele şase etape, conducerea clubului consideră că prezenţa în play-off este aproape compromisă. Astfel că s-a luat decizia de a se renunţa la tehnicianul de 52 de ani. Mai jos aveţi reacţia lui Marius Şumudică la această schimbare.

Comunicatul oficial al celor de la Genk

KRC Genk a încheiat colaborarea cu Peter Maes. Maes a venit de la Lokeren, la începutul sezonului 2015-2016, şi a fost antrenorul lui KRC Genk în 81 de meciuri. Calificarea în play-off este în mare parte compromisă de rezultatele dezamăgitoare din ultimele săptămâni. În aceste condiţii, s-a decis încheierea colaborării„, se arată pe site-ul oficial al belgienilor.

Marius Şumudică este rezervat

Antrenorul campioanei României, Marius Şumudică, a fost reţinut atunci când a fost întrebat dacă schimbarea antrenorului la Genk este o veste bună pentru giurgiuveni. „Uneori e bine, uneori e rău. De cele mai multe ori, când are loc o astfel de schimbare, echipele trec printr-un reviriment. Jucătorii vor să demonstreze că au valoare, vor să facă o impresie bună. Dar deocamdată nu ştiu foarte multe despre ei„, a declarat Şumudică pentru Digi Sport.