Sa fie clar pentru toti: RAPID TRAIESTE!

rapid

Dupa ce ieri v-am anuntat in exclusivitate vestea care a intristat toata suflarea rapidista, astazi a aparut pe site-ul Curtii de Apel Bucuresti si confirmarea deciziei legate de Rapid.

14.12.2016
Ora estimata: 09:00
Complet: S5 Complet 16 R
Tip solutie: Respingere recurs
Solutia pe scurt: Admite excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentant.Anulează recursul declarat de debitoarea Fotbal Club Rapid SA, prin administrator judiciar si cererea de suspendare aferentă. Respinge recursul formulat de recurenta creditoare Azuga Waters SRL ca nefondat. Irevocabilă. Pronuntată în sedintă publică.
Document: Hotarâre    14.12.2016

Rapid trăieşte prin amintiri şi sentimente!

Vestea rea este ca societatea FC RAPID SA se alatura celorlalte societati care au gestionat RAPIDUL. Vestea buna este ca a disparut luand cu ea tot cea fost mai rau si lasandu-ne amintirile si sentimentele pe care inca le avem. Toate acestea ni le-a dat Rapidul, insutit fata de cat dau alte echipe suporterilor lor, tocmai pentru ca in zile ca acestea sa stim sa-i oferim macar o parte inapoi!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

RAPID TRAIESTE! Prin toti cei care n-au murit odata cu o societate comerciala! Prin toti cei care-l iubesc cu sufletul unui copil care merge la meci de mana cu tatal sau! TRAIESTE si e pe primul loc in Liga a 5-a!

HAI RAPIDULETUL!

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Alexandru Ioniță II, prezentat oficial!

5 Comments

  1. Tot rapid original e si afc doar ca, copos a mutato din asociatie in alta pe actiuni ,echipa avem mai ne trebuie sponsori sa nu patim ca echipa falimentara

  2. A MURIT UN BUTIC NOI IUBIM RAPIDUL.VA TOT PLANGETI DE CLONE.CLONE SUNTETI VOI NU STITI CE VRETI.IUBITI GIULESTIUL VENITI LA STADION SI O SA SIMTITI CE TRBUIE .PLACERE UN VANT CALD O VRAJA.VA SALUT PE TOTI RAPIDISTII.

  3. Mi.e dor de acea galerie superba a anilor „80 – 2000 ,cind eram respectati si ne invidiau celelalte echipe,dar din pacate nu cred k v.a mai fi asa niciodata! Din pacate ne.au dezbinat asa zisi lideri de galerie,de grupari,formatiuni sau alte cacaturi! Unde sunt cei care si.au facut afaceri pers pe spatele Rapidului si a fraierilor de suporteri? I.a mai vazut cineva? Sunt RAPIDIST DE 40 de ani,dar sincer de cind am vazut pe viu la acel stupid meci cu chiajna dupa dinamo,k se incaiera intre ei suporterii intre ei si apoi la aniversarea Rapidului la fel s.au batut,asta m.a determinat sa renunt sa mai vin la meciuri usor..usor! Ma doare sufletul dar…

  4. Acum mai mult ca oricand trebuie sa fim uniti,sa lasam orgoliile prostesti deoparte si sa încurajăm Rapidul asa cum doar suporterii rapidisti stiu,pt ca Rapid traieste,este in liga 5 si are mare nevoie de noi!

  5. A „murit” o societate comerciala. Asta e, nu mai avem ce face ! Sau mai avem ? Adica sa nu mai apasam doar tastele calculatorului, ci sa fim alaturi de copiii Rapidului (care n-au aparut din nimic), sa mergem pe terenul unde au jucat Bartaky, Ozon, Dan Coe, Rica, Manea, Nae Stanciu, Iencsi !!! Vor putea oare o mie-doua de oameni sa faca sa renasca celebra galerie care n-a fost membra de partid ? Ma intreb ce fac azi cei ce acum un an veneau pe Giulesti „si la bine si la greu” ? Eu sper ca vom renaste !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.