Şumudică, poveste amuzantă cu Alibec

ŞUMUDICĂ
Marius Şumudică

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Echipa lui Marius Șumudică a reușit o victorie imensă la Mediaș. Una care o apropie la un singur punct de ultimul loc care duce în play-off, ocupat de CFR Cluj. Golul decisiv pentru succesul campioanei a fost marcat de jucătorul care s-a aflat la ultimul meci în tricoul Astrei, Denis Alibec. Acesta va ajunge la steaua în această iarnă pentru aproximativ două milioane de euro.

Şumudică: „Alibec m-a muşcat de ureche”

”Ați văzut ce înseamnă Budescu, Alibec, mi-e groază când mă gândesc că îi pierd. Ne-am apropiat la un punct de play-off. Am zis că, dacă batem azi, 100 % ajungem in play-off. Play-off-ul fără Astra e ca mâncarea fără sare și piper. Merităm să fim acolo pentru că jucăm în primăvara europeană. Îmi pare rău că se termină sezonul, traversam o perioadă foarte bună și am mai fi făcut multe puncte. Alibec m-a mușcat de ureche și m-a pupat, e ca și copilul meu, cu mine a realizat multe. Mai avem încă patru luni, ma gândesc la dubla cu Genk, să îmi duc contractul la bun sfârșit și vom vedea”, a comentat Șumudică, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Astra e la un punct de CFR şi la trei de Dinamo

După 21 de etape disputate în Liga 1, la finalul lui 2016, Astra se află pe locul 7, cu 29 de puncte, fiind la o singură lungime de ultima poziție care duce în play-off. Acesta este ocupat de CFR Cluj. Mai mult, echipa lui Şumudică este la numai trei puncte de locul 5 care, în acest moment, îi aparţine lui Dinamo. Astra este campioana la zi a Ligii 1. Titlu luat în premieră în sezonul 2015-2016.