Daniel Niculae vrea adversar accesibil

niculae
niculae

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

După calificarea Astrei în 16-imile de finală ale Europa League, Daniel Niculae speră ca lucrurile să revină la normal. Iar campioana României să prindă chiar play-off-ul în Liga 1. ”Victoriile aduc victorii, calificările aduc bunăstare, aduc mulți bani în vistieria clubului, aduc liniște la echipă. Acum vrem să câștigăm și în campionat, pentru că suntem foarte aproape să ratăm play-off-ul și ne doare lucrul acesta. Ne este greu să jucăm din trei în trei zile. Dăm totul în Liga Europa și ne este greu să ne concentrăm și în campionat. Dar ne vom agăța de șansele rămase de a intra în play-off. Sperăm să câștigăm ambele meciuri rămase din acest an”, a declarat Daniel Niculae.

Niculae nu îl vrea plecat pe Şumudică

”Este o echipă pe care el a creat-o. Suntem mulți jucători de valoare, dar fără mâna lui Șumi nu am fi realizat aceste performanțe. Eu nu cred că va pleca, îmi doresc din tot sufletul să rămână. Astăzi nu aveam ce pierde, mai ales că rezultatul de la Plzen nu ne era favorabil la un moment dat. Am încercat să forțăm, am avut și câteva ocazii bune. Noi suntem o echipă destul de imprevizibilă. Ne-am calificat bătând la Londra pe West Ham. Suntem o echipă bună, cu o bancă de rezerve cu jucători de nivelul titularilor. Noi suntem încrezători în șansele noastre, dar pierzând puncte într-o grupă cu Roma, ne era foarte greu. Sperăm să continuăm această aventură și în primăvară”, a zis Daniel Niculae, care a recunoscut că își dorește un adversar accesibil în prima fază eliminatorie.