INCREDIBIL/ Mişcare Bucure se foloseşte de steaua!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Delirul atinge cote alarmante. Obscurii de la Mişcare CFR Bucure (aşa cum se pare că se numesc mai nou conform ultimei lor postări) se folosesc de steaua pentru a atrage suporterii de partea lor! Acest fapt reiese din materialul publicat de ProSport aici şi este o ruşine pentru suflarea rapidistă! Indiferent despre ce vorbim, să te foloseşti de numele stelei să atragi mai mult decât cei 40 de simpatizanţi pe care îi ai, este un gest absolut şocant. Sigur, nu este însă surprinzător. Pentru că transparenţii de la Mişcare CFR Bucure consideră că publicarea unui tabel cu nişte cifre la întâmplare este suficient. Transparenţa înseamnă, nenilor, să arătaţi facturi, bonuri, acte, nu cifre scrise şi defalcate aşa cum v-aţi gândit. La fel, legarea de steaua nu e surprinzătoare, pentru că preşedintele Mişcare CFR Bucure este stelist declarat, aşa cum v-am arătat în trecut.

Locaţie dubioasă pentru sediul social

În tot cazul ceea ce se întâmplă cu aceşti indivizi este incredibil. Şi din nou apare numele Clubului Aristocratic. Din care face parte, de exemplu, Mihai Pîrvu. Unul dintre cei mai vocali conducători ai Mişcare CFR Bucure. Conform datelor obţinute de la REGISTRUL NATIONAL ONG, Clubul Aristocratic Rapid figurează cu sediul la o adresă la care a locuit Gheorghe Scurtu, membru fondator al acestui club, dar pe care l-a părăsit renunţând la statutul său de membru. Şi e mai mult decât dubios ca un club aristocratic să aibă un sediu social într-o locuinţă care a aparţinut unui om care nu mai e membru de mult. Tot de la REGISTRUL NATIONAL ONG am aflat faptul că „Aristocraţii” au fost membri cu drepturi depline în AFC RAPID, contribuind aşadar din plin la datoriile pe care acum le reneagă! Sigur, e greu să ceri altceva unor oameni care vorbesc de transparenţă, dar a căror sigură preocupare era aceea de a bea şi mânca cu George Copos sau cu Valerii Moraru. Orice, oricât. Acum nu mai pot de grija cluburilor militarizate în loc să vadă cum să atragă, curat, mai mult de 40 de susţinători. Plus că sloganul lor, „Rapid Renaşte!” este o altă tentativă de copiere.

Mişcare nu are bani de site, dar vrea palmaresul!

Oamenii care se dezic de Copos au un sponsor cel puţin dubios de echipament (Ana Sports). Spunem dubios, ca să nu spunem mai multe. Acum, ei susţin că vor cumpăra palmaresul. Vrem să vedem şi noi măcar dacă îl achiziţionează la kil sau la metru. Fără grupe de juniori şi fără onoare, având în vedere că multe victorii au venit în faţa unor adversari care nu au putut alinia pe teren nici măcar 11 jucători, domnii de la Mişcare CFR Bucure continuă delirul. Până atunci însă noi îi rugăm frumos să nu mai lege numele Rapid de cel al stelei şi mai presus de toate să îşi reglementeze alte probleme. Şi nici să nu mai terfelească o istorie de aproape 100 de ani spunând că o vor cumpăra, în contextul în care ei nu au bani să facă un site. Şi, dacă e, mai aşteptăm dovezi adevărate de transparenţă… Nu vrăjeli bune pentru cei 40 de fani. Sau mai bine, aşteptăm nişte decenţă şi asumarea că Mişcare CFR Bucure n-are legături cu Rapid.

ALATURA-TE COMUNITATII 1923.RO

PENTRU CA RAPIDUL ESTI TU SI NU ESTI DE VANZARE!!!

* indicates required

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

1 COMENTARIU