Cum sa moara singurul lucru care te-a facut sa te simti viu in viata asta?

Rapid
Rapid in lacrimi la propriu

Draga Rapidule,

Zice toata lumea c-ai murit azi, la 93 de ani si nu pot sa inteleg. Pai, cum poti sa declari o inima fara suflare, cand pompeaza inca in ea sangele asta visiniu? Atat de fierbinte, atat de naravas?

Eu ce fac cu tot sufletul asta care vibreaza numai cand iti vede numele scris? Si cand in mine urla atata furie, cum pot oamenii astia sa spuna ca, gata, Rapidul nu mai e, cautati-l la alte porti?

Cum sa moara singurul lucru care te-a facut sa te simti viu in viata asta? E ca si cum ai declara cod rosu de viscol pe Soare. E un nonsens, Rapidule! Deschide ochii, stiu c-ai obosit si esti satul, dar arata-le ca tu esti nemuritor, strange-ma de mana, daca ma auzi, strange-ma tare, de parca sunt o torta, un steag pe Giulesti. Acum e randul tau sa ma tii cu putere, ca prea bate vantul in gara asta pustie din mine.

Auzi, Rapidule? Auzi cum te strigam? Nici asa nu tresari? Nici la calcaiul lui Buga? Daniel Pancu iti spune ceva? Baratki? Fa o miunune, Rapidule, una visinie, nu blonda! Sau poate Rica Raducanu sa te faca sa zambesti? Iencsi, Sapunaru, Dan Coe. Si cati as mai insira aici, dar nu vad nimic pe fața ta. Doar riduri de la oboseala, dezamagiri si tristete.

Gata, stiu.
Auzi, Rapidule?
Auzi cum canta tribuna?
Auzi inima cum bate?

Te las in coma, Rapidule, ca n-am solutii. Dar nu deconectez aparatele. Eu stiu ca tu esti nemuritor. Te las un pic sa iti tragi sufletul, pana gasim o solutie. Habar n-am care e, dar o gasesc, Rapidule. Nu stiu cand, dar asteapta-ma, Rapidule. Si pana la infinit daca e cazul. In ziua aia in plus, stii tu despre ce vorbesc, inventez eu ceva.

Semneaza: #eusunt12 de Giulesti

Sursa: Eu Sunt 12

Cum preferi sa se numeasca echipa noastra?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

Rapidistele vor iubi tricoul, Rapidistii vor adora fotografiile! APASA PE POZA!

2 COMENTARII

  1. Sunt rapidist cam de la 10 ani. Am sarit gardul dinspre linii cand nu aveam 3 lei pentru un bilet redus, am tras clopotele bisericii din Giulesti in 1967, am fugit de la Lazar sa vad cum eliminam pe Napoli, am plans la retrogradari, am crezut ca mor de ciuda ca n-am mai avut loc pe Giulesti in 1999 la meciul cu Craiova …Sunt rapidist de la 10 ani si voi ramane rapidist pana la moarte…sperand la un nou meci cu Feyenoord sau Hamburg ! Voi merge pe stadion si cand vor fi 1000 de oameni in tribuna si cand vor fi 20 000 !!!

Comments are closed.