Cristian Sapunaru: „A venit vremea sa o luam de la capat!”

Cristian Sapunaru a postat pe pagina sa de facebook urmatorul mesaj, pe care vi-l redam in totalitate, fara sa mai adaugam nimic:

„Salvati RAPIDUL” scria pe un banner in mijlocul tiffosilor Romei … „Salvati RAPIDUL” scria pe un banner imens la meciul cu Polonia …. „RAPID NU MOARE” sta scris pe zidul vechiului bazin al Giulestiului …sute de bannere de sustinere pentru Rapid au fost ancorate in tot Bucurestiul… Rapidisti din toata tara ma intreaba „ce facem Cristi cu RAPIDUL nostru ?” … as putea sa pun aceeasi intrebare celor doua tabere ca nu se mai inghit , care ar da orice sa iasa la razboi una cu alta , care adreseaza scrisori despre asa zisi „mari Rapidisti” (cum am fost catalogati eu, Nico , Pancu , Sumudica si altii , eu nu sunt „mare rapidist” , eu iubesc RAPIDUL MEU, RAPIDUL care l-am cunoscut cu multi ani in urma ) , care nu constientizeaza ca RAPIDUL este mai presus decat ei , care nu mai lasa loc de un simplu „salut” ,un simplu cuvant, care pe vremuri in Giulesti era o forma de politete fata de cel de langa tine care purta , la fel ca si tine , culoarea visinie … Daca iubiti RAPIDUL cu adevarat , a venit vremea sa uitati tot ce a fost si sa o luam de la capat … asa cum am cunoscut eu RAPIDUL in 94′ pentru prima oara , sa nu uitati cum v-ati indragostit de el , sa nu uitati ca am fost mereu unici , sa nu uitati ca mereu am stat „tigan” langa „roman” sau „roman” langa „tigan” , sa nu uitati ca am pierdut zeci de zile pe an unii langa altii pentru aceste culori, sa nu uitati ca RAPIDUL a existat doar datorita voua, sa nu uitati ca RAPIDUL este o stare de spirit si nu in ultimul rand , CA TRAIESTE PRIN VOI !!! Astept multe critici dupa acest mesaj , dar daca inca mai iubiti aceste culori … nu ramaneti indiferenti …

P.S : „sanatate” multa d-le moraru …. RAPID NU MOARE !!!

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...

3 COMENTARII

  1. Eu nu inteleg cum inca mai crede lumea in cei care se dau legende rapidiste.

    Mai bine spus ei sunt legende rapidiste dar pe banul altuia.Daca prin absurd cineva baga 100milE in Rapidul asta sa i vezi cum stau la coada bulangii .. sa vezi cum s ar bate intre ei care este cel mai mare rapidist pt un pumn de bani !!

  2. SAPUNARU ….DANIEL NICULAE…rapidistii cu inima veniti si stati pe linnga AFC RAPID financiar …cu sufletu ..numai vorba pe facebook si va dati cu parerea ati fost in vestiar vreodata …ati vorbit cu IOSIF/DOBRE care sunt copiii, ce sanse avem de ce …de ce….RAPID NU MOARE trezitiva si veniti vorbiti cu acesti juniori care va adora si vorbesc de voi numai de bine…PANCU si pt tine toti copiii din Giulesti ,Crangasi au tricou cu tine scrise cu vopsea …e RAPIDUL VOSTRU…..atunci de ce IOSIF/DOBRE/juniorii stauuu…..venitiiii pe Giulesti acolo unde v-a trimis in fotbalul mare……multumesc

  3. are dreptate cristi in ceea ce spune despre galaerie, nici eu nu pot sa inteleg dece fiecare isi face galerie, oare cui si la ce sereveste ac. lucru!? in orice caz nu si clubului. astia care nici ei nu stiu ce vor sa ne lase pe noi cei majoritari sa iubim rapidul asa cum l-am iubit de decinii,adica toti impreuna.

Comments are closed.