Ce s-a decis la sedinta „Sustin Rapidul”

rapid
rapid

Ieri (n.r. – 10 decembrie) a avut loc prima întâlnire a grupului de inițiativă ”Susțin Rapidul”. Am constatat că, dincolo de dragostea pentru stindarul alb-vișiniu, ne unesc principii și idei comune. Despre ceea ce presupune susținerea Rapidului. Astfel încât am căzut de acord în privința oportunității de a ne constitui propria noastră organizație, a susținătorilor Rapidului.

Ca urmare a discuțiilor purtate, am decis că până la următoarea întâlnire, împreună cu cei care ni se vor alătura – dar care ieri nu au putut participa, să lucrăm la documentele necesare constituirii organizației și să propunem: numele, statutul, sediul și principalele obiective. Precum și structura organizatorică și de conducere. Vor fi nominalizate și alese persoanele care vor face parte din primul consiliu de conducere. Urmând ca ulterior acestea să fie stabilite prin alegeri organizate anual, în urma Adunării Generale a membrilor organizației.

De asemenea, am decis că la următoarea întâlnire vom face fiecare prima contribuție, în scopul îndeplinirii formalităților legale de înregistrare (la Tribunal). Aceste contribuții vor fi returnate ulterior, urmând să fie acoperite din aportul tuturor membrilor la bugetul organizației. Eventuale îmbunătățiri pentru materialele propuse ne pot fi trimise în această perioadă sau ne pot fi comunicate la următoarea întâlnire. Recomandăm doritorilor să ne urmărească postările, următoarea discuție fiind posibilă în 16 decembrie (în ziua meciului Rapid Old Boys – Sportul Studențesc, de la Sala Polivalentă Rapid).

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...