BOMBA ANULUI!? CSM BUCUREȘTI VREA SĂ PREIA RAPIDUL!

4
377
Rapid Giuleşti
Giuleşti, gazdă a unui eveniment special pentru Rapid

Noul președinte al clubului CSM București, Alin Petrache, anunță intenția de a crea un club de fotbal pentru echipa primăriei capitalei, însă ia în calcul și preluarea unui club de tradiție, ca Rapid sau Sportul, anunta RAPID TV, care citeaza ADEVARUL.

„În cel mai scurt timp vreau să devenim cel mai important club din Capitală, iar în 3-4 ani chiar din România. Deja am inclus şase ramuri noi în proiect, yahting, caiac, fotbal, polo feminin şi masculin și scrimă. Când vorbim de o ramură, vorbim de copii, juniori şi seniori. Eu am cerut dublarea bugetului, care anul acesta a fost de 10 milioane de euro.

CSM Bucureşti va avea echipă de fotbal, cu grupe de copiii şi juniori, dar şi cu echipă de seniori. Deocamdată aşteptăm aprobarea primarului Gabriela Firea şi a celor din Consiliul Local. Când se va da unde verde, vom vedea ce soluţie alegem. Nu e aşa greu de făcut acest proiect.

Sunt două cluburi în Bucureşti cu o mare tradiţie care se zbat în mediocritate, Sportul Studenţesc şi Rapid. Sunt cluburi de tradiţie, cu palmares frumos, iar în cazul Rapidului, şi cu o galerie fantastică. Aceste cluburi au şi grupe de copii şi juniori, care funcţionează aşa cum pot. Putem prelua una dintre ele pentru a o ridica la nivelul la care ar trebui să fie. Fotbalul este un sport care mănâncă bani mulţi dacă nu e manageriat corespunzător”, a spus Petrache pentru Adevărul.

Ce părere ai despre această posibilă preluare?

4 COMENTARII

  1. Eu pentru ce votez? Si e valabil si pentru duminica 🙂

    Poate cineva sa imi traduca acest mesaj ambiguu?

    – CSM vrea sa devina actionar majoritar la FC Rapid? la AFC Rapid? Daca da, atunci merita sa ma gandesc cum votez…daca vreau ca Rapidul sa ajunga la mana Primariei

    – CSM vrea sa ia copii Rapidului si sa faca echipa de fotbal CSM Bucuresti? Atunci va avea un suporter mai putin pt ca eu votez NU. Pentru ca atunci Rapidul va muri.