RAPIDUL poate fi salvat de suporterii sai!

Ultimele evenimente din viata RAPIDULUI, ne-au confirmat inca o data, daca mai era nevoie, ca viitorul sau depinde NUMAI si NUMAI de suporterii sai! Atatia cat au mai ramas…

Inscrierea in comunitatea 1923.ro este de o importanta vitala pentru viitorul RAPIDULUI, iar in cele ce urmeaza vom explica in amanunt aceasta afirmatie:

1. Odata cu inscrierea in comunitatea noastra, inlesnesti comunicarea stirilor despre RAPID pe care noi le oferim, facand astfel posibil ca vestile importante sa ajunga la tine si la prietenii tai mult mai repede! Gandeste-te putin in felul urmator:

Daca Rapid are meci sambata, ce e mai usor pentru tine? Sa cauti peste tot informatii despre cand se pun in vanzare biletele sau sa primesti aceasta informatie direct in inbox, pe email?

2. Rapidul redevine atractiv pentru sponsori.

Te-ai intrebat vreodata de ce cand Rapid era in Liga 1 si juca in cupele europene, de ce sponsori se luptau intre ei pentru un loc pe tricoul de joc, pe bannerele publicitare si asa mai departe, iar acum nu se mai inghesuie nimeni? Daca nu, e momentul sa o faci. Vei primi cu siguranta urmatorul raspuns:

Sponsorii vor publicitate. Vor expunere. Vor ca oferta lor sa ajunga la cat mai multe persoane care sa le cumpere produsele sau serviciile. In momentul de fata Rapid nu are expunerea necesara pentru a atrage sponsori. Dar imaginati-va cum ar fi sa avem in comunitate 1 milion de Rapidisti?! Va dati seama cati si-ar dori ca firma lor sa apara pe tricoul de joc avand in vedere ca 1 milion de oameni le vor vedea mai mult ca sigur reclama in fiecare saptamana?

3. Tinem flacara visinie aprinsa

Am explicat cu date statistice faptul ca numarul copiilor Rapidisti este intr-o continua scadere! Acest lucru este dramatic, pentru ca unui copil nu-i pasa de documente si sali de tribunal. Un copil vrea sa vada un meci de fotbal, nu sedinte de judecata. Iar daca timpul trece, iar flacara visinie se stinge, vom ajunge intr-un final sa nici nu mai conteze palmaresul, emblema si toate chestiile atat de discutate in prezent, deoarece nu va mai fi nimeni pentru care sa conteze. Stim, veti spune ca nu se poate, ca RAPIDUL nu are nevoie de publicitate si asa mai departe… Am crezut si noi acest lucru la un moment dat, insa realitatea e dura! Nu o spunem noi, ci datele statistice! PRIN FALIMENT, RAPIDUL A PIERDUT O BATALIE MICA, INSA RISCA SA FIE UCIS DE INDIFERENTA SUPORTERILOR SAI! Nu este nevoie sa ne credeti pe cuvant. E suficient sa aruncati o privire in jurul vostru si sa comparati ce se intampla cu ce era in trecut!

Ar fi mult mai multe alte puncte, mult mai multe alte motive pentru care INSCRIEREA IN COMUNITATEA 1923.RO este foarte importanta pentru viitorul RAPIDULUI, insa momentan ne oprim aici si va invitam, in cazul in care nu ati facut-o deja, sa faceti doua lucruri VITALE:

1. Completati formularul de mai jos:

Alatura-te comunitatii 1923.ro

* indicates required

2. Apasati butonul de mai jos pentru a distribui pe facebook acest articol!

[huge_it_share]

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...