SPECIAL / El e Master Chef din Giuleşti

giulesti
giulesti

Constantin Berechet poartă un număr cu greutate în istoria Rapidului. Goanță, Lupu, Herea sau Pancu sunt predecesorii tricoului cu numărul 10 din Giuleşti, acum a venit rândul lui Costi să-l poarte. E atacant la AFC Rapid, are 20 de ani, dar în același timp, pentru a se întreține, lucrează ca bucătar la un restaurant din Capitală. Berechet a povestit mai multe într-un interviu exclusiv pentru Gazeta Sporturilor.

Costi, ți-ai îndeplinit visul de a juca pe Giulești. Cum a fost primul meci în fața a 2.000 de suporteri?
Așa este, mi-am îndeplinit visul pe care-l aveam încă de la 6 ani. De atunci îmi doresc să joc pe Giulești. Le mulțumesc domnilor Mihai Iosif și Silvian Dobre pentru că m-au sprijinit și m-au ajutat să-mi îndeplinesc acest vis. Le mulțumesc că mă ajută în continuare. Chiar nu pot exprima ce am simțit. Atmosfera a fost fantastică. Rapid a avut întotdeauna cei mai frumoși suporteri și cei mai fanatici. M-am simțit incredibil să văd atâția suporteri în tribune.

Ce obiective ai cu AFC Rapid?
Îmi doresc să pot contribui la ridicarea Rapidului și să joc cu AFC într-o ligă superioară. Chiar și în Liga 1 sau a doua.

Erai și în vederile primei echipe în urmă cu câțiva ani. Ce s-a întâmplat de n-ai debutat?
Da, m-am pregătit o perioadă cu echipa mare sub comanda domnului Alexa. Nu știu exact ce s-a întâmplat de n-am debutat. Domnul Alexa mă aprecia și mi-a spus că am nevoie de jocuri pentru a crește și mi-a zis că ar fi bine să joc o jumătate de sezon în Liga a 3-a. Din păcate m-am accidentat și m-am făcut bucătar, hobby-ul meu de mic.

„Dragostea pentru Rapid, mai mare ca orice!”

Cum se împacă bucătăria cu fotbalul?
Lucrez ca bucătar încă de la începutul campionatului, însă încerc să ajung pe cât posibil la antrenamente și să mă pregătesc și singur. Când am meciuri mă învoiesc.

Dar nu ești obosit?
Au existat cazuri în care am dormit doar 3-4 ore înaintea meciurilor, dar dragostea pentru Rapid e mai mare ca orice.

Au mâncat oameni din fotbalul românesc la restaurantul unde ești bucătar?
Au fost mai mulți jucători din Liga 1. Pot spune că din mâna mea a mâncat și Bălgrădean, portarul Concordiei Chiajna.

Ce te-ar convinge să renunți la muncă și să te axezi doar pe fotbal?
Aș renunța și mâine pentru a mă pregăti 100%, însă sunt și la facultate și am nevoie de ceva bani să-mi plătesc taxa, să mă întrețin, pentru că nu sunt din București. Am venit aici la 15 ani, iar de atunci au avut grijă de mine sora și cumnatul meu cărora le sunt foarte recunoscător. Acum am ajuns la 20 de ani, nu pot aștepta bani de la părinți, dar am încredere că totul o să fie bine și Rapid va ajunge acolo unde îi e locul.

Transmite-le un mesaj suporterilor Rapidului.
Le mulțumesc foarte mult suporterilor rapidiști pentru că sunt alături de noi. Cel mai mult am apreciat atașamentul lor față de noi. Deși avem unele meciuri mai slabe, ei ne încurajează și ne ajută să ridicăm capul și să mergem mai departe. Și eu sunt unul dintre suporterii Rapidului. Hai Rapid!

berechet-restaurant

AFC Rapid este lider în seria a II-a din Liga a 5-a, cu 25 de puncte, după nouă meciuri, și un golaveraj de 61-10.

22 de goluri a marcat Berechet pentru republicanii Rapidului în sezonul 2014-2015 şi 7 în acest sezon

Sursa: gsp.ro

Cum preferi sa se numeasca echipa noastra?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...

Rapidistele vor iubi tricoul, Rapidistii vor adora fotografiile! APASA PE POZA!