O ruşine! Afară cu ei din campionat!

campionat
campionat

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

În seria Rapidului este la modă ca adversarii să iasă de pe teren. Culmea, când la meci este prezentă şi o echipă de la PRO TV… În fine, cert este că Unirea Dobroeşti a refuzat să repună mingea de la mijlocul terenului după ce am marcat golul decisiv. Fie nu mai puteau deloc, fie le era frică să nu mai ia. Şi să se laude că au luat bătaie doar la un gol. Sigur, motiuvul invocat e că n-a fost penalty. Probabil că pe băieţi i-a deranjat faptul că arbitrul Andreea Ene n-a fost timorată precum cel de la meciul cu Băneasa sau şmecheră precum s-a întâmplat la partida cu CS Dinamo. Nu avem ce să mai spunem decât atât: AFARĂ DIN CAMPIONAT!

Băneasa n-a mai fost programată, sperăm să urmeze Unirea Dobroeşti!

Este un apel pe care îl facem public către AMFB! În liga a cincea sunt 20 de echipe, dar unele nu au ce căuta aici. Din fericire, se pare că smardoii virgini de la SSC Băneasa nu vor mai lua parte la acest campionat. La modul că se retrag singuri. Le-a dat-o Jandarmeria la temelie cu cei 30.000 lei amendă. Aşa cum merită, pentru că majoritatea celor de acolo nu au nimic în comun cu civilizaţia. Sperăm ca pe urmele lor să calce şi Unirea Dobroeşti! Pentru că un gest ca cel de la meciul cu Rapid, cumulat cu înjurăturile la adresa suporterilor de la final sunt incompatibile cu fotbalul. Hai, băieţi, aruncaţi prosopul.

Jucaţi la Ilfov!

Pentru că nici măcar nu aveţi de ce să jucaţi în liga a 5-a Bucureşti. V-a fost groază de terenurile din Ilfov? Păi, bă, acolo vă e locul! În cel mai bun caz. Şi geografic şi comportamental şi din toate punctele de vedere! SSC Băneasa şi Unirea Dobroeşti nu au ce căuta pe terenul de fotbal! Cel puţin nu cu oamenii pe care i-au avut la întâlnirile cu Rapid. Ştim, la nivel declarativ suntem o ţară plină de stelişti, pe stadion e mai greu. Şi pentru antipatizanţii Rapidului e dureros să vadă că vin sute de suporteri pe coclaurii ligii a cincea, cam cât le vin echipei lor în Cupele Europene. Aşa că îi rugăm profund pe cei de la AMFB să ia măsuri! Dacă astfel de echipe mai apar pe teren, e clar că fotbalul românesc nu mai are vreo cale de vindecare. AFARĂ!