Mihai Iosif, muncă la puterea a doua

rapid
rapid

Am vorbit despre juniorii republicani ai Rapidului. Cei antrenaţi de Silvian Dobre şi care alcătuiesc şi scheletul primei echipe. Acum este rândul să vă prezentăm munca dublă a antrenorului principal de la Rapid. Pe lângă meciurile de liga a 5-a, Mihai Iosif le pregăteşte şi pe cele ale juniorilor născuţi în 2001. A doua grupă de juniori a Rapidului. Aceştia joacă meciurile pe terenul Laromet şi nu stau deloc rău în clasament. Ca şi juniorii republicani 1998-1999, puştii născuţi în 2001 se află pe locul 4 în clasament, din 12 echipe, după nouă etape disputate.

Portarul Velica de 15 ani a debutat la Rapid

O linie de clasament aproape identică deci între cele două grupe. Dar rezultatele complete ale puştilor lui Mihai Iosif vă vor fi prezentate imediat, aşa cum v-am obişnuit. Momentan, nici unul dintre aceşti jucători nu a făcut pasul la echipa mare într-un meci oficial. Cu toate acestea, portarul titular Velica a debutat pe finalul amicalului pe care Rapid l-a câştigat cu 5-0 pe terenul echipei de liga a 4-a, ACS Ciorogârla, cu 5-0, în urmă cu 10 zile.

alex velica

Rezultatele grupei 2001, pregătită de Mihai Iosif:

E1: Rapid – Dan Chilom 0-3 (la masa verde)

E2: Arsenal Sport – Rapid 0-5

E3: Rapid – Progresul Spartac 4-1

E4: Juventus Bucureşti – Rapid 4-1

E5: Rapid – CS Dinamo 2-0

E6: Concordia Chiajna – Rapid 3-0

E7: Rapid – ACS Juniorul 5-2

E8: Rapid – CS Olimpic 5-1

E9: Sf. Pantelimon – Rapid 0-7

Bilanţ echilibrat după 9 meciuri

Pentru a face şi o scurtă analiză, observăm că grupa 2001 nu are un atac la fel de bun ca cea a juniorilor republicani. Nici cele trei înfrângeri nu au fost prea blânde. Dar exceptând-o pe cea din prima etapă, restul au venit în compania unor adversari care, în acest moment, sunt mult mai bine organizaţi la capitolul copii şi juniori. Concordia Chiajna are deja o tradiţie importantă de câţiva ani. În timp ce Juventus a investit mult în ultimul timp. Iar acest fapt se vede şi din faptul că echipa are şanse importante să promoveze pentru prima dată în istorie în Liga 1.