INEDIT / Arbitru-fotomodel pe Giuleşti

andreea ene
andreea ene

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Andreea Ene (21 de ani) a furat ochii a 1.000 de spectatori care au fost în tribunele meciului Rapid – Pantelimon. De jucători nu ne pronunţăm. 🙂 Cert este că tânăra arbitru a epatat atât prin aspectul fizic deosebit, cât şi prin atitudinea extrem de profesionistă pe care a avut-o. Tipică mai mult unui arbitru de top, care ştie să impună respect. Nu unuia care arbitrează în liga a 5-a. Echipa 1923.ro a făcut săpături şi a aflat lucruri inedite despre domnişoara care a condus meciul. Andreea Ene, cu toate că are doar 21 de ani, este arbitru la liga a patra din 2011. Mai mult, tatăl şi fratele ei sunt tot arbitri.

andree-ene-familie

Brigadă unică în fotbalul românesc

Într-un material apărut acum patru ani pe scoaladearbitri.blogspot.ro, o întâmplare inedită era relatată într-un triplu interviu. În premieră pentru fotbalul românesc, o brigadă compusă din tată şi cei doi fii a condus un meci la centru. Un amical, dar între două echipe cu nume: Juventus Colentina şi Delta Tulcea. Atunci, Andreea avea numai 17 ani şi era tuşier. Motiv pentru care, pentru detalii, vă invităm să accesaţi sursa mai sus menţionată. Noi ne continuăm povestea despre arbitrul de centru Ene. Este arbitru de fotbal de la 15 ani, din 2010, chiar dacă ea, inclusiv în acel moment practica… baschet! Şi nu numai!

baschet-andreea-ene

arbitru-model

Arbitru şi… fotomodel!

Andreea, datorită aspectului fizic pe care îl are a cochetat de mică şi cu modelling-ul. Imaginile de mai jos spun totul. De la celebrele baluri ale bobocilor din liceu sau facultate, Andreea a trecut la veritabile prezentări pe podium. Sigur, la profesionalismul pe care l-a arătat pe Giuleşti, este clar că Andreea Ene ţinteşte cât mai sus în arbitraj. Un ţel frumos, mai ales că este vorba despre lotul de arbitri de centru. În mod cert are şi un model, pe lângă tatăl ei, Mihai. Este vorba despe Alexandru Tudor, unul dintre cei mai cunoscuţi arbitri români. Şi, nu întâmplător… Parcă are ceva din atitudinea lui… Mult succes pentru Andreea! Şi sperăm să o mai vedem conducând meciuri pe Giuleşti!

finalista-miss-boboc

manechin-andreea

arbitra-1