INCREDIBIL! Maftei umilit de arbitru

maftei
Vasile Maftei a semnat!

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Viitorul Ovidiu a învins-o pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 2-1 (0-1), într-un meci disputat luni în etapa a 14-a a Ligii I de fotbal. Viitorul a izbutit victoria după ce a avut doi oameni în plus mai bine de un sfert de oră. FC Voluntari a condus mult timp graţie golului înscris din penalty de Florin Cernat în minutul 8, după un fault al lui Kevin Boli. Ionuţ Balaur i-a lăsat pe oaspeţi în inferioritate numerică în minutul 66, când a luat al doilea galben.

A dictat repetarea loviturii de la 11 metri!

În minutul 73, gazdele au obţinut un penalty, după care oaspeţii au mai pierdut un jucător, Vasile Maftei fiind eliminat pentru proteste. Arbitrul Istvan Kovacs a decis repetarea penalty-ului ratat de Chiţu şi apărat de portarul Balauru (minutul 76). Cel care a executat penalty-ul la repetare a fost Răzvan Marin, care a înscris (76). La final, Maftei a adus acuze incredibile la adresa arbitrului, pe care l-a acuzat nu doar că a scăpat partida de sub control, dar şi că ar fi înjurat jucătorii.

Maftei, dezvăluiri incredibile!

Nu se poate aşa ceva. Noi i-am cerut explicaţii arbitrului în legătură cu acea fază şi ne-a zis că nu ştie. Ne-a spus „marş de aici”, nu e normal să vorbească aşa. Nu suntem sclavii nimănui, nu am ajuns să ne înjure arbitrii. El e Istvan Kovacs şi e de talie europeană, nu poţi să îi ceri vreo explicaţie„, a dezvăluit Maftei. Întrebat despre măsurile pe care se aşteaptă să se ia împotriva lui Kovacs, fundaşul a punctat. „O să mă suspende pe mine, că el are pixul şi foaia şi scrie în foaia de joc ce vrea. Am luat cartonaş roşu degeaba„, a mai spus Maftei.