Dezvăluiri INCREDIBILE ale lui Narcis Ionită

narcis ionita

Salut, Narcis! Ce s-a întîmplat la meciul cu Băneasa?

Jucătorii lor au început încă din primul minut să ne înjure, să ţipe la noi, să ne ameninţe. Ne-au făcut ţigani, ciori, în toate felurile posibile. Strigau inclusiv către brigada de arbitri. Spre exemplu, tuşierul de pe partea dreapta a fost ameninţat că i se va scoate limba din gură, că va fi omorît în bătaie. Nu s-a luat nici o măsură. Arbitrii se făceau că nu aud.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

„Nu mai realizam nimic, auzeam doar sirenele!”

De unde a izbucnit conflictul, Narcis?

Jucătorul cu numărul 25 de la Băneasa m-a luat de la bun început. M-a faultat, m-a înjurat şi m-a ameninţat. Arbitrul nu i-a dat nici măcar cartonaşul galben. Apoi, în repriza secundă, a avut, din nou, două intrări urîte la mine, de cartonaş roşu. Dar nici măcar avertisment nu a primit. Asta, probabil, şi din cauza faptului că jucătorul lor cu numărul 10, căpitanul, ţipa către arbitru că îl omoară în bătaie. În fine… A fost o pasă puternică pe pe jos, eu am încercat să intru în centru, să atac poarta, iar numărul 10 de la ei, Vanea Laurenţiu, aşa am înţeles că îl cheamă, s-a pus în faţa mea, m-a aşteptat, s-a uitat la mine, a ridicat cotul şi m-a lovit.

Ce a urmat apoi?

Am căzut la pămînt, nu mai ţin minte nimic, am avut, cred, o pierdere de memorie, nu ştiu… Auzeam doar sirenele de la jandarmerie. Nu mai realizam nimic. M-am ridicat abia cînd a ajuns jandarmeria. Tata şi vărul meu, care se aflau în tribună, au intrat pe teren, dar nu cu dorinţa de a face scandal, de a lovit pe cineva. Tata i-a spus ceva jucătorului cu numărul 10 de la Băneasa, după care s-a retras. În timp ce mergea spre tribună, au venit doi de pe banca lor de rezervă. Un puşti i-a dat tatălui meu cu talpa în gură, apoi unul masiv i-a dat un pumn în gură. Tata a căzut la pămînt şi a continuat să încaseze lovituri. Apoi, jucătorul cu numărul 10 i-a dat un pumn în gură şi vărului meu.

Narcis: „Tata va fi operat! Are maxilarul rupt!”

Cum se simte tatăl tău?

Se află în spital, are maxilarul rupt şi pe dreapta, şi pe stînga. Va fi operat, altă soluţie nu există.

Poliţia s-a autosesizat?

A venit cineva de la jandarmerie, mi-a luat datele şi mi-a spus că după ce va viziona imaginile va lua măsurile care se cuvin. A rămas să o mai sune pe mama pentru alte detalii. Dar, foarte probabil, o să depunem şi noi plîngere. Nu o vom lăsa aşa.

„Sînt unii care joacă pe fals!”

Cum s-a ajuns la întreruperea partidei?

După ce lucrurile s-au calmat, jandarmeria a dat ok-ul ca partida să continue. Observatorul dorea ca meciul să nu se mai reia, dar arbitrul a spus să continuăm. Dar am fost atenţionaţi că dacă se mai întîmplă un incident asemănător, partida va fi oprită definitiv. Fiecare echipă a mers în jumătatea proprie, iar numărul 10 de la ei, Vanea Laurenţiu, a decis ca Băneasa să iasă de pe teren.

Veţi cîştiga la “masa verde”.

Da! În plus, nici stadionul nu era omologat. Nu exista apă, curent, vestiare… Oricum, nivelul la Liga 5 este foarte, foarte scăzut. Sînt jucători de 40-45 de ani pe care nu îi interesează dacă îşi accidentează adversarii. Primesc suspendare, iar următoarea etapă intră şi joacă pe fals. Şi repeta aceeaşi faptă. Au fost cazuri. Au o vîrstă şi, pur şi simplu, nu mai au ce să păţească, nu-i mai interesează.

Sursa: fanatik.ro

 2 Comments

  1. Este incredibil ce s-a intamplat, dar ma intrebam cand vor incepe magariile impotriva Rapidului. Era o chestiune de timp si iata ca au inceput. De acum inainte va fi foarte greu pentru copii acestia, mai ales la jocurile din deplasare. Putem sa-i ajutam prin simpla prezenta la meci. Cand vor vedea 1000 de rapidisti prezenti la meci se vor mai abtine. Pe Giulesti sunt toti mielusei.

  2. Bravoo Narcis pentru adevar si sanatate tatalui tau ….politia sa isi faca datoria ….AMFB sa i fie rusine pt bataia de joc unde sa disputat acest meci „LAROMET”
    RAPIDUL NU MOARE…..FORTA RAPID

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.