Când delirul şi paranoia nu au limite…

Fotbal oprit de Coronavirus
Fotbal oprit de Coronavirus

Mişcarea CFR, autoproclamată urmaşa Rapidului loveşte iar. Aşa cum este normal în liga a 5-a, partidele se dispută vinerea. Chiar dacă ele se mai pot programa şi în alte zile. Dacă adversarele cad de comun acord. Gazdele Mişcării nu au vrut, aşa că se joacă normal pentru această ligă. Ora nu contează, că doar nu aducem noi suporteri. Delirant este că cei care se cred CFR Bucureşti cel înfiinţat în 1923 (ca mentalitate doar, da) susţin într-o postare asemănătoare unora scrise în presa vremii de acum vreo 30 de ani că nu s-a pomenit ca Rapid să fi jucat la o astfel de oră. Paranoia clar… Păi, mă băieţi, Cadet – Rapid s-a jucat vineri, 30 septembrie 2016, de la 10:00, iar Rapid a bătut cu 12-2.

Delir, delir, delir…

Lăsaţi-o mai moale cu delirul vostru patologic. Croiţi calea dreaptă şi curată aşa cum aţi spus. Nu cu foi pe care sunt trecute numere cu trei cifre în dreptul datei. Care ce reprezintă? Ruble? Felii de salam? Grame de şorici? Pe bune… e ruşinos… Nu strângeţi 50 de oameni pe Giuleşti şi vă plângeţi că un meci se joacă la ora la care trebuie. Şi apropo, arătaţi şi voi dovada unei declaraţii economice făcute la ANAF în aceşti ani de existenţă a „clubului”? Dacă se poate, bineînţeles! Că vă roade de datorii. Dar voi cum să aveţi datorii dacă nu aveţi activitate economică? (vedeti fotografia de mai jos pe care tot voi ati publicat-o crezand ca Rapidistii sunt fraierii vostri)

ooops

Nah, mai bine răspundeţi la astea… Mai bine vă preocupă Mişcarea decât Rapid sau CFR… Sau decât să ne arătaţi că ştiţi cum se scrie 1944 în „romane”. E mai OK…

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!

5 COMENTARII

 1. Am pornit de la o postare a lor. Se plângeau că joacă vineri, de la 11:30, fără să cunoască regulamentul. Mai grav este că au spus că nici Rapid nici CFR nu au jucat în istorie aşa. Dar AFC Rapid a avut meci, pe 30 septembrie, vineri, ora 10:00, pe acelaşi teren, dar cu Cadet. Noi vrem unitate, clar. Dar nu putem accepta că unii încearcă să dilueze o glumă proastă, a.k.a. CS Mişcarea CFR, club alb-albastru, de alergători, fondat în 2004. De un stelist! Dacă erau atât de rapidişti precum se declară, infiinţau un club de la 0, nu încercau să vopsească o bătaie de joc şi să mai ia şi la mişto munca unor copii care nu merită asta. Numai bine!

 2. 1923.ro, ati avut un articol bun despre unitate arapdistilor, dar vad ca de fapt sunteti unii dintre cei care dezbina; sa va fie clar, exista rapidisti care isi leaga sperantele de rapidul de la tribunal (care, vrem, nu vrem, inca e cel legal), rapidisti care-si leaga sperantele de AFC, rapidisti care-si leaga sperantle de CFR Miscare si rapidisti care deocamdata nu se regasesc in nici una dintre aceste formule. Eu cred ca daca sunteti rapidisti cu adevarat si nu simbriasi ai AFC (voi stiti mai bine) ar trebui sa-i respectati pe toti acesti rapidisti si sa incetati cu atacurile si bascalia la adresa tuturor celor care nu sunt alaturi de AFC. Si CFR este tot o incercare de a duce mai departe Rapidul, cum este si AFC si ar trebui respectati pentru asta. Daca considerati ca numai AFC are dreptul sa-i reprezinte pe rapidisti este dreptul vostru, dar atunci schimbati-va denumirea in AFC Rapid, fiindca 1923 e un simbol pentru toti rapidistii, nu numai pentru cei care simiatizeaza AFC.
  PS1: merg la meciurile rapidului de cand unii dintre voi poate nu se nascusera
  PS2: o sa merg in continuare atunci cand pot si la meciurule AFC si la meciurile CFR, pentru ca eu le consider pe amandoua ca incercari de a mentine in viata spiritul rapidului
  PS3: ar trebui sa-i sfatuiti pe copiii din noua „galerie” a Rapidului sa nu o ia pe urmele predecesorilor in ceea ce priveste „folclorul urban”; daca tot o luam de la capat poate incercam sa ne mai si civilizam: a venit poate momentul sa incheiem capitolul M steaua M dinamo M altii si sa ne oprim la HAI RAPID !
  PS4: va rog sa nu ni-l mai bagati pe gat pe dl. care incearca sa-si faca reclama electorala pe spinarea rapidului; de regula rapidistii nu sunt chiar idioti sa creada ca l=a apucat dragostea e rapid tocmai in campania electorala; o sa vedeti ca dupa ce iese cu coada intre picioare din alegeri o s-o lase moarta cu dragostea pentru rapid.

 3. până una alta, spectatorii de la mișcare sunt tot ăia cu cei de la afc…
  cine merge și acolo și acolo, știe…
  unul dintre noi, persoană venerabilă și respectabilă, care recent a dat un interviu la 1923, zicea că dacă ar fi o sută de rapid, ar merge la fiecare.

 4. Cum sa fie clubul Miscarea CFR infiintat de CS Rapid Bucuresti?!?! Sa fim seriosi… In ceea ce priveste vizita pe site-ul nostru, esti liber sa faci ce vrei. Chiar te rugam de fapt sa mergi pe site-ul Miscarii CFR si sa-ti exprimi acolo parerile… uite aici link (sa speram ca nu le pica serverul) http://www.miscarea.ro/

 5. Site-ul 1923.RO tinde sa devina un loc de relulare a frustrarilor celor care il administreaza. Revizuiti-va atitudinea domnilor. Noi rapidistii vrem unitate, ori daca nu este posibil macar respect pentru adversari, in special pentru Miscarea CFR, care e infintata de Clubul Sportiv Rapid, si care joaca meciurile de acasa tot pe Giulesti. Poate ca si ei iubesc spiritul Rapidului ca si voi. Personal imi doresc ca Dumnezeu sa faca o minune si cu Rapidul care se zbate prin tribunale… Asa poate cu ASC si cu Miscarea CFR s-ar putea incropi o echipa intr-o liga superioara si s-ar scurta drumul catre liga 1.
  Reflectati la spusele lui Pancu daca vreti sa vina langa noi.
  Daca veti continua sa fiti necivilizati, inseamna ca voi suferiti de delir si paranoia, iar eu o sa mai deschid acest site din an in paste.

  Hai Rapid!