REMEMBER / Rapid, meci inedit acum 14 ani

prosport rapid
Rapid celebrează câştigarea Cupei în 2002

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Tragerea la sorți a șaisprezecimilor Cupei României a scos la suprafață o situație ciudată. Aceea ca prima echipă să joace cu cea de-a doua, cum este cazul lui Dinamo. Situația nu este singulară. În urmă cu 14 ani, pe 6 noiembrie 2002, Rapid învingea Electromagnetica (Rapid II). Pe Giulești, cu 5-1, într-un meci fără istoric, în care toate golurile s-au marcat în prima repriză. Pe lista marcatorilor fiind Adi Iencsi (5p, 15p), Robert Ilyes (10), Robert Niță (22, 41) / Năstase (13).

Rapid a luat titlul în acea ediţie

Acel sezon a ramas în istoria clubului, prin faptul că în turul următor al Cupei, în optimi, giuleştenii aveau să fie eliminaţi de FC Argeș, după loviturile de departajare. Momentul de referință fiind penalty-ul ratat de Constantin Schumacher și apărat de Dani Coman, cu un stop perfect pe piept. Tot în acel sezon, 2002/2003, echipa de lâng[ Podul Grant câștiga ultimul titlu de campioană din istorie.

Sursa: www.rapidtv.info