Mihai Iosif şi dopingul psihomotivational

Dan Alexa
Dan Alexa s-a retras oficial

Rapid a bătut cu 8-1 la VK Soccer. Un scor ce pare ireal, dacă judecăm după poziţia în clasament a echipei lui Viorel Kraus. Dar şi după infrastructura şi organizarea pe care aceasta le are. Pe de altă parte, realitatea din teren a fost una conformă cu scorul. Cine a fost la meci a văzut. Rapid a început tare încă din primul minut. Cu toate că golul dintâi a venit abia la mijlocul primei reprize. Atitudinea, dar şi galeria au făcut diferenţa. Echipa 1923.ro a aflat însă şi secretul acestei atitudini ieşite din comun pentru un meci cu asemenea miză.

Antrenamente motivaţionale şi psihologice

În săptămâna dinaintea partidei, antrenorul Mihai Iosif a avut grijă ca totul să fie setat la standarde de performanţă. Pe lângă faptul că a făcut antrenament în fiecare zi (fapt atipic pentru liga a cincea), Iosif a lucrat foarte mult şi la aspectul psihologic. Conform informaţiilor noastre, tehnicianul a insistat mult mai mult pe componentele motivaţionale şi psihologice, decât pe cele de natură tactică. Sau fizică. Iar abordând astfel meciul, totul a mers de la sine. Puştii şi-au dat seama că ei joacă pentru Rapid. Şi că Rapid nu trebuie să se teamă de nimeni.

Avantajul de a juca pe Giuleşti

Dovada finală a fost victoria cu 8-1. După un meci controlat cu autoritate. Şi în care rapidiştii au arătat că nu au vreo lacună fizică. Asta în primul rând datorită antrenamentelor. Nu în ultimul rând însă şi mulţumită faptului că acasă joacă pe Giuleşti. Un teren mult mai mare decât toate celelalte pe care se joacă în seria noastră de liga a 5-a. Sau decât o bună parte dintre ele. Rapidiştii nu obosesc acolo, în timp ce oponenţii clachează relativ repede. Ca să conchidem, trebuie să subliniem cum pregătirea fizică alipită factorului psihomotivaţional produce minuni.

Mihai Iosif a învăţat de la Dan Alexa

Minuni lucrate de Mihai Iosif. Un antrenor perfect pentru Rapid. Care a lucrat şi cu Dan Alexa direct jumătate de an. Alexa fiind, de asemenea, după cum se ştie, un bun motivator. Altfel era greu să promoveze anul trecut, de pe primul loc, o echipă neplătită. Mihai Iosif a avut deci mentor bun. Acum aplică tot ce a învăţat, aducând şi upgradeuri proprii. Care s-au văzut cel mai bine în meciul VK Soccer – Rapid 1-8. Dar fiţi pe fază, pentru că, în mod cert, Ioniţă, Bărbălău, Dovleac, Berechet sau Stancu mai au surprize frumoase pentru voi!

LĂSAȚI UN MESAJ