„Mamele şi copiii nu se mai tem de bătăi!”

rapid
rapid

Fiind unul dintre cei mai reprezentativi rapidişti, Gheorghe Scurtu va avea găzduite mereu opiniile pe 1923.ro. Pe pagina personală de Facebook, Gheorghe Scurtu a postat un comentariu. Care exprimă un adevăr dur, dar mai actual ca niciodată! Îl puteţi citi mai jos. Este un model de urmat acest om. Motiv pentru care noi suntem de partea lui!

Scurtu: „50 la Tribunal…”

„Râd unii că suntem puțini, lăudându-ne cu bătrâni și copii. Da domnilor, aveți dreptate, noi suntem puțini și voi sunteți mulți! Voi însă, cei mulți, ați votat în ultimii 25 de ani, în așa fel încât Steaua și Dinamo să ne conducă în continuare. În 1990, eu și Costică Mincea solicitam desființarea acestor cluburi, organizam un marș de protest cu cinci mii de participanți. Voi cei mulți, v-ați mulțumit să vă strângeți o sută cu o colivă, să mergeți 50 la tribunal, să strigați pe la colțuri „m…e Steaua” și să vă înfrățiți cu ceilalți, pentru a vă face de râs. Sunt mulțumit că datorită unor Oameni, sunt adus la Giulești și datorită unei toamne ce pare fără sfârșit, să pot bate toba la Tribuna a II-a, ca în tinerețe, înconjurat de mame și copii care nu se mai tem de scandaluri și bătăi. Sic transit gloria mundi!”

Cauti ceva anume si nu gasesti la noi? Nimic mai simplu: cauta pe Google!

5 COMENTARII

  1. In ce sens ne „conduce steaua”? Steaua ia decizii pentru alti oameni? A fost steaua implicata in decizia de a nu plati Corvinului partea lor de bani din transferul lui Lobont?

  2. D-le Scurtu, pt multi rapidisti si pt mine sunteti un model de adevarat rapdist nu numai prin superbele articole pe care le scrieti, dar mai ales pt atasamentul fata de culorile acestui club, poate cel mai indragit din tara, indiferent in ce liga joaca. Felicitari!

  3. Un text plin de bun simt si, mai ales, de adevar ! Din pacate, „cei multi” (si oportunisti, caci ei cantau, la inceput, despre Berlusconi din Giulesti…)au facut mult rau Rapidului !