Povestea italianului sponsor la Rapid

rapid
rapid

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Prin multitudinea de poveşti despre Rapid ale domnului Gheorghe Scurtu şi-a făcut loc şi una despre un italian. De puţini cunoscută, dar foarte interesantă, având în vedere legăturile dintre cele două părţi. În revista SPORT din 1963, jucătorii Rapidului apar într-un rând de tricouri atipice, în două culori. Istoria lor este povestită tocmai de Gheorghe Scurtu. Ele provin de la un comunist italian. Se pare că acesta se numea Hermano Zachinni şi provenea ca loc din Pescara. O localitate care acum chiar are echipă în Serie A. Dar legăturile acestuia cu clubul nu au fost doar unele efemere.

Revelion rapidist în stil italian şi prezentare lot

Italianul a ajutat foarte mult Rapid înainte de 1989. Deci undeva la trei decenii! Într-o perioadă în care era foarte greu să ieşi din România, mai ales în Occident, acesta a ajutat chiar ca Rapid să aibă câteva turnee în Italia. În susţinerea ipotezei lui Gheorghe Scurtu vine şi filmarea de mai jos. Revelion rapidist, în stil italian. Cu amănunte despre un amical de senzaţie câştigat de Rapid pe terenul lui AS Roma cu 2-0. Două goluri marcate de regretatul Nicolae Manea. Mai mult, la finalul filmării aveţi şi prezentarea lotului pe care Rapid îl avea atunci!