Ionită şi Dovleac aduc soarele pe Giuleşti

dovleac
dovleac

După două zile ploioase iese soarele. La propriu. Pe Giuleşti lumea se adună iar. Rapid are zi de meci. Împotriva unui adversar, aparent, mai dificil. Asalt ne-a eliminat din cupă, iar culorile în care joacă vorbesc de la sine. Este o echipă plină de paznici fcsb-işti sau stelişti, cum vreţi. Nici noi, dar nici ei nu ştiu cu cine ţin. Tot ce ştim e că e o echipă reprezentând o firmă de pază… Na, că le-am făcut şi reclamă! Paznici de zi sau de noapte, nu contează. Roş-albaştrii încep tare şi cu ajutorul arbitrului. Omul galben nu validează un fault clar în atac, înainte ca Alex Costache să marcheze în proprie poartă.

De la 0-2, la 4-2 în 20 de minute pentru Rapid

Nu e nimic, îi batem oricum! Doar că se face 2-0 şi nu prea mai este amuzant… Noroc că avem atitudine, iar Ioniţă, Dovleac, Berechet şi Bărbălău rezolvă totul în prima repriză. 4-2 la pauză şi numeroase alte ocazii ratate. Scorul stabilit în chiar minutul 30. Un puşti preia iniţiativa şi devine şef de galerie! Ce frumos e pe Giuleşti. Vreo 800 de oameni admiră magia Rapidului. Printre ei, în tribune au luat loc şi Marian Rada sau Marian Ioniţă. La pauză Mihai Iosif schimbă portarul, iar recitalul continuă. Dovleac este one-man show. Distruge tot în faţa sa. Încă două goluri şi un assist pentru Ioniţă.

Standing ovation pentru Dovleac pe Giuleşti

I se oferă standing ovation-ul pe care îl merită imediat după. Urmează alte schimbări. Titularii sunt odihniţi de acum. Parcă merită şi paznicii o şansă să mai poată juca. Total surprinzător, chiar mai şi înscriu două goluri! Spunem asta pentru că băieţii responsabili cu paza nu s-au evidenţiat decât prin trivialităţi la adresa publicului din Giuleşti. Atât. Că e mai greu cu fotbalul… Ioniţă închide tabela după două ratări monumentale ale lui Ţonea. Ajunge şi el la trei goluri în acest meci! Iar în total are 10 şi este golgheter! Se termină 8-4, dar Rapid mai putea marca măcar şapte goluri. Asalt s-a autodepăşit!

CITEȘTE ȘI  EXCLUSIV | Nicolae Vasile a povestit cum a fost refuzat de FC Rapid 1923

Paznicii buni la golănii, la fotbal mai puţin…

La fotbal, pentru că la gesturi suburbane au fost primii şi în Cupă. Atunci când l-au înjurat golăneşte pe Mihai Iosif şi au sărit apoi să îl şi bată. Tot Mihai a fost cel suspendat… Rămânem la părerea că astfel de specimene nu au ce căuta nici măcar în liga a 5-a. Norocul lor a fost însă că băieţii au fost blânzi şi nu le-au dat decât opt. Pe Giuleşti a ieşit din nou soarele! După 5-0 cu Băneasa, 6-0 cu Dobroeşti ne mai bucurăm şi de acest colorat 8-4. La mai mare, băieţii!

LĂSAȚI UN MESAJ