FOTO / Rapidiştii au petrecut în Regie

Regie
Regie

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

AFC Rapid Bucureşti a învins cu 8-1 pe VK Soccer. Chiar pe terenul acestei formaţii! Liderul la zi, care avea un golaveraj incredibil după primele 8 etape: 65-9. Ca să nu mai punem la socoteală că aveau opt victorii din opt obţinute. Succesul puştilor lui Mihai Iosif este cu atât mai frumos. Plus ocaziile avute şi plus faptul că adversarul nu a periclitat poarta decât la o bară la scorul de 0-0. Asta în afara golului marcat la scorul de 0-7. După un aşa succes, rapidiştii au dat drumul la fiesta. În Regie! Nici nu putea să fie altfel.

catalin-barbalau-berechet

Rapidiştii din Leu, direct în Regie

Aceasta a început în vestiar, după cum se poate observa din fotografia unde Bărbălău şi Berechet sărbătoresc succesul. Şi a continuat apoi în Regie, în Arena Pub. O locaţie tradiţională pentru rapidişti. Unde s-au desfăşurat de-a lungul vremii numeroase evenimente destinate echipei noastre. Motivul principal este că patronul, Ninel Dănilă, este un rapidist vechi şi înfocat. Prieten cu Mihai Iosif de 25 de ani. Dănilă a asistat la meci, iar după fluierul final a luat toată delegaţia rapidistă în Regie pentru a sărbători impresionanta victorie!

ionita-berechet

Golgheterul Ioniţă, alături de decarul Berechet

1 COMENTARIU

  1. Bravo copii….si tot staful tehnic frumos meci dar sa apara si BOGDAN DIACONU PE LA ECHIPAAA cu cash sau cu ganduri de viitor sa ajute .
    Frumos sarbatorit cu toti ca o familie ….IOSIF UN BUN MENTOR SI TATA PT CAPRIORI