FOTO / Iosif, celebrat la 42 de ani

Mihai Iosif împlineşte 42 de ani. Dar n-are prea mult timp să sărbătorească. Rapid nu are meci în liga a cincea, dar asta nu înseamnă că nu are activitate. Dimpotrivă! Este şi titularul postului de tehnician la grupa 2001. Acolo unde decar este fiul său, Sabin. La primele ore ale dimineţii de sâmbătă, 22 octombrie 2016, Mihai se prezintă la datorie. Micuţii lui au meci la Laromet, adică acasă la ei, cu Olimpic. Nu sunt o grupă cu o valoare ieşită din comun, dar nici seria din care fac parte nu le pune prea mari probleme. Puştii zburdă, iar adversarii se cam frig. Nu putea face excepţie Olimpic.

bucurie-grupa-2001

grupa-2001-iosif

Rapid bate cu 5-1 pentru Mihai Iosif

Tocmai în ziua în care domn profesor face 42 de ani. Ambiţia puştilor capătă proporţii uriaşe. Printre acoperişurile ruginite ale caselor ce împrejmuiesc terenul cu marcaj strâmb pasele zboară cu repeziciune. Câteva mingi se opresc în plasa porţii situate la baza unui bloc nou. Peisajul este unul pitoresc, de nivelul la care este întreg fotbalul românesc. Primul cadou este adus de băieţi, o dată cu fluierul final. Căci Rapid bate cu 5-1. În mod cert Mihai Iosif este fericit. Determinarea de care au dat dovadă puştii nu are cum să nu reprezinte o răsplată pentru efortul său de a menţine flacăra vişinie.

iosif-sarbatorit laromet-2001

Tort şi fumigene colorate pentru domn profesor

Doar că micuţii de 15 ani nu se rezumă la atât. Aşteaptă să îşi îmbrăţişeze adversarii, care au capetele plecate după înfrângere. Apoi se strâng la centru, iar un frumos tort soseşte pentru Iosif. Antrenorul Rapidului este vizibil emoţionat. Nici nu ar avea cum să fie altfel… Îşi sărbătoreşte ziua cu grupa lui, după o victorie pe terenul Laromet şi cu un tort delicios în braţe. Şi asta nu e tot! Pentru că nişte fumigene colorate îmbracă atmosfera într-una cu adevărat de sărbătoare. La Mulţi Ani, Mihai!

mihai-iosif-2001

poarta-rapid-2001

rapid-2001-laromet

rapid-2001

rapid-grupa-2001

sef-galerie-rapid-asalt

victorieeee2 COMENTARII

  1. Am trăit s.o văd si p.asta. Noi, ăstia, rapidistii, am intinerit cu vreo 93 ani, adică cam cu cât are Rapidul. Eu am doar 43 ani. Dacă esti RAPIDIST, ai sansa să călătorești in timp. Si să.ți depășești umila existență. Si să trăiesti vremurile despre care citeai prin carti si prin ziarele vremii. Inainte să fi redevenit campioni în 99. Inainte de sfertul de finală UEFA din 2006. Când păream si chiar eram in elita lumii. Noi, o echipă de cartier. Care suntem. Acum. Din nou. Oare ce ne rezervă viitorul? Poate o cupă Champions League? Sau cum s.o numi ea, când o vom câstiga? Tot ce se poate. Improbabil însă ca noi, cei de acum, să mai fim in galeria…de pe Giulești. Ci doar din ceruri. Am avut deja privilegiul ca, după ABBA, după 2 titluri în 99 si 2003 si alte cupe, supercupe si supermeciuri in Europa, să revenim in cartier. Ar trebui să fim matusalemici să prindem si câștigarea Champions League. Rapid este iubire fară sfârșit. Noi…o iubim… fără sfârșit. Dar suntem pământeni. Nu ca RAPIDUL.

LĂSAȚI UN MESAJ